yeni bir başlangıç:D

Konu sahibi son olarak 4343 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vayyyyyhhhhhh hoş geldin kanks. Yine yeni yeniden 4. elemanı beklemedeyiz bakalım :p O da gelsin topluca banımızı alır gideriz artık :p :D

Sıkıntı yok kanks dayandığı kadar dayanmadığı kader :D

Ne dediğini hatırlamıyorum ama hatırlatmak istiyorsan özelden yaz kanks :D O değil de şimdi düşündüm de ben banlanmam olm siz kendinize yanın :p Normal şartlar altında ben banlanmam kovulmam kendim giderim olm :p O değil de donuyorummm olm. Tamam konunun içine etmeden kero kaçar :D

Ben hiç ban yemedim tadı nasıldır ki (((:

Şimdi bu nereden banlandığına bağlı olarak ikiye ayrılıyor.
Eğer sevildiğin bi ortamdan banlanıyorsan ben size yapacağımı bilirim nasıl banlarsınız nan siz beni moduna geçiyorsun :D Tanıdık gelmiştir.

Eğer yeni olduğun kimseyle muhabbetinin olmadığı bi yerden banlanıyorsan işin rengi ve tadı değişiyor. Önce yutkunamıyorsun, 2 3 dk pc karşısında ağzını ayırıp olayın şokunu atlatmaya çalışıyorsun. Bu arada kan beynine fışkırarak akıyor, yüzünü ateş basıyor odanın içinde bi o yana bi bu yana volta atıyorsun. Sonra belki ban kalkmıştır pumuduyla saat başı girip bakıyorsun. Sonra baktın kalkmamış bu defa siz kimsiniz nan harbiden siz kimsiniz moduna geçip intikam çanlarını çalıyorsun ve intikamını alıyorsun. Zamanla olayı unutuyorsun aklına bile gelmiyor. Sonra aradan 6 7 ay geçmesine rağmen hala banlı olduğunu görünce tüm kızgınlığın geçmiş oluyor ama olay neydi ben neden banlanmıştım ya hu diye soruyorsun kendi kendine hatta foruma girip nan beni banladınızdı neden banladınız diye sorasın bile geliyor. Ama sormuyorsun tabi :D O defter süresiz ban eşliğinde kapanmış oluyor :D Bu da tanıdık gelmiştir, intikam bölümü.

Crazy'li nickler kaldı mı ya (:
Hoşgeldiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri