Yeni Bilgisayarım

Konu sahibi son olarak 4535 gün önce görüldü
Merhaba..

Yeni bilgisayar alacağım ve özellikleri bunlar. Bunu almamın bana ne gibi yararı, zararı olabilir ? Alırsam yeni aletler almam gerekir mi ? Kısaca bilgisayarı eleştirmenizi istiyorum :)
Almayı düşündüğüm bilgisayarım bu, ne düşünüyorsunuz ?

adszcropc.jpg

Fiyatı 859 TL.

Özellikle Locken ve PROmetheUS cevaplarsa sevinirim :)

Dostum toplama sistem al vatan pc den hafta sonu mis gibi bak keyfine.
Aklında bulunsun da ekran kartının 4 gb olması falan önemli değil.Bitine bak. 256 bit 2 gb seni çoook rahat idare eder ama marka model de önemli, donanımhaber.com da araştır mutlaka yorumlarına performansına bak.ram de 8 veya 10 gb den sonrası tamamen fazlalık ve ziyan.

Saol Locken teşekkür ederim dediklerini araştırıp, bilgi sahibi edinmeye çalışacağım :) Bilgisayar bu özellikleriyle nasıl, satın alsam yararını görür müyüm peki ? Ve sence bu özelliklere bu fiyat uygun mudur ?

Ekran kartı yok gibi bişi. işlemci de intel falan,nette takılacaksan idare eder de oyun falan oynayamazsın.

İntel kötü mü yani ? Yerine ne önerirsin o zaman ?

Çok iyi bak benim aldığım pc'i gördün sen onu vatan'dan aldım.
sistem özellikleri amd 8 çekirdek 3.5ghz işlemci.
8 gb ram
SAPPHIRE HD7850 O.C. GDDR5 2GB 256BIT ekran kartı

Harika bi şey ölümüne tavsiye ederim sana demek istediğim sen kendin toplat sistemleri.
Ben 1.600'e aldım bu pc'i sapa sağlam bi' bebek elimde.

Anlaşılan geniş çaplı bir araştırma yapmam gerekecek :) Locken, araştırmamda seninde fikirlerine yer vereceğim, teşekkür ederim bilgilendirme için :)

Geri