Yeni araştırma: Sakallar sizi daha çekici kılıyor

Konu sahibi son olarak 20 gün önce görüldü
150.png

Yeni araştırmaya göre taş olmayı bırakırsanız, 10 gün içinde daha çekici, daha maskülen ve daha iyi bir baba olabilirsiniz.
Jileti bir kenara bırakın. Araştırmaya göre sakallı erkekler, sakalsızlara göre daha maskülen, çekici görülüyor ve daha iyi bir baba algısı yaratıyorlar.
University of New South Wales’de bulunan ‘cinsellik laboratuvarı”nın araştırmacıları, %80 oranında Avrupalı insanlardan oluşan, 177 heteroseksüel erkek ve 351 kadına 10 adet, gülümseyen ve sakal uzamasının çeşitli evrelerinde olan erkek fotoğrafları göstermiş.
Araştımacılardan Barnaby Dixson ve Robert Brooks kadınların ekseri çoğunluğunun 10 günlük bir sakalı olan erkek fotoğrafını yeni traşlanmışa göre çok daha çekici bulduğunu açıklıyorlar. İlginç bir şekilde, 5 günlük sakalı olan erkekler ise en az çekici bulunan olmuş durumda. Ayrıca uzun sakal, potansiyel ebevenylik kabiliyeti anlamında da algıların zirvesinde bulunmakta.

Devlet memurları hiç cekici değil.

Kesmiyorum zaten yüzümü unuttum ;)

Çekicilik değil ya üşeniyorum

Aynen çekici oluyo sakalla ama herkeste değil tabi

Erkeğin makyajı da sakalları demişler..

Bknz: ilker Kareli

gür sakal
canlı sakal
hop sakal
top sakal
işte bunlar hep pazarlama

Kızların makyajına çok laf edildi. Makyajın ardındaki yüz görünmüyor diye .
Şimdi erkekler için de aynı durum.
Adamlar öyle bir sakal bırakıyo ki yüzünü göremiyoruz. Kesin o sakalları öyle görelim.
Kızlar hamama , Oğlanlar traşa .

Kime gore neye gore. Bence hic cekici degil .) pamik gibi olmali surat dedigin

8 sene boyunca her gun tras oluyodum. Simdiler de kesmiyorum ve her gun tras olma zahmetinin olmamasi(rahatliği), cekici olmaktan daha değerli.

Mumkunse iki hali de yuzune bakilir olsun, dunyanin bin turlu hali var xd

Sakal.Vay be.Elit oldun.
Yakında bir zamanlar bir nefeste anıldığın cübbede moda olursa hiç şaşırmam.

Şimdi sakal var, sakal var.. Kirli sakalsa eğer bahsettiğimiz, bazı erkeklere yakışıyor.. Ama o sakal belirli bir uzunluğu geçtiğinde olmuyor işte, olmuyor.. Biz kadınlar ulaşabildiğimiz yanağı severiz..

Sakaldan önce, sakaldan sonra durumu var.
Kesinlikle sakal erkeği karizmatik yapan bir aksesuar

Geri