Yeni anayasadaki değişen 18 maddeyi biliyor musunuz ?

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü

Yeni anayasadaki değişen 18 maddeyi incelediniz mi ?

• Hepsini okudum anlamlandırım oyumu ona göre vereceğim

Kullanılan: 1 100.0%
  • Okumadım tuttuğum parti neyi destekliyorsa ona göre vereceğim

Kullanılan: 0 0.0%
  • HDP, FETÖ, CHP, DIŞ GÜÇLER FALAN FİLAN EVET DİYORUM / DİKTATÖR İSTEMİYORUZ HAYIR DİYORUM

• kararsızım/ilgisizim/falanım/filanım

• Kullanılan toplam oy
    1
Yeni anayasadaki değişen 18 maddeyi biliyor musunuz ? oyunuzu neye göre temellendireceksiniz ? vs. vs. saygılar. buyrun sohbete.

İşe yarar tek madde olan askeri yargının kaldırılacağını biliyorum. O madde önemli ve Türkiye için gerekli.. Askere ve orduya karşı daha sert tedbirler gerekiyor aslında ama bu da iyi bir adımdır. Daha yeni geçen sene gördük askerin halini, askerlerin rezilliklerini darbeye yapmaya çalışırken.. Üzücü ama bir de gerçek diye bir olgu var.

Onun dışında diğer maddeler ülkemize pek fayda sağlayacak gibi durmuyor. Baskı ve despotizme yol açabilecek maddeler var. Zaten şuanki cb de başkan olabilecek bir vasıf yok. Yani o ayarda biri değil..

Maddeleri okudum da, şuanki sistemde çok iyi değil eğer kabul olursa gelecek sistemde çok iyi değil..
Ama sırf askeri yargı oratadan kalksın diye evet verilebilir.. Ben evet ya da hayır demeyi düşünmüyorum ama..

Cunku erdogan oyle istiyor. Cunku komsum oyle diyor. Cunku cunku bik bik. Cunku benim kendi fikrim yok.
Cunku forum oyunlarinda birbirimize cay corba ismarlarken bu konuyu dusunme firsatimiz olmadi. Yine uzuldum

kandil de hayır diyor. ben diyemem. kandil de oksijen soluyor diye ben karbonmonoksite geçtim

Seçmenin yüzde 50 sinden fazlası okumamıştır..

vekil seçimiyle president seçimi aynı anda değil de 1-2 sene aralıklarla olsaydı evet demeyi ciddi şekilde düşünebilirdim hacum.

Geri