Yeni Alkol Yasası Maddeleri 2013

Konu sahibi son olarak 3776 gün önce görüldü
Marifetmiş gibi anlatan ben değilim. Kafanda alkol yasaklamayı özgürleşmek kavramı içine sokup, anlamlarını değiştirmeye çalışan sana engel olmaya çalışıyorum.
Bu tip şeylerin içki kumar eşcinsellik, genelevi, sigara bunların hayata değer katmadığına inanıyorum. Ve bu fikrim değişmeyecek.. Bunların çağdaş olmakla medeni olmakla zerre alakası yok.. Ben böyle düşünüyorum bu da benim fikrim herkes birbirine saygı duymak zorunda.

Bu tip şeylerin içki kumar eşcinsellik, genelevi, sigara bunların hayata değer katmadığına inanıyorum. Ve bu fikrim değişmeyecek.. Bunların çağdaş olmakla medeni olmakla zerre alakası yok.. Ben böyle düşünüyorum bu da benim fikrim herkes birbirine saygı duymak zorunda.

Yo tam tersine. Ben senin fikrine sonuna kadar saygı duyuyorum. Alkolü, sigarayı, ne alaka bilemiyorum ama genelevi gerekli görmeyebilirsin. Sorun senin kanunlar çerçevesinde bunları kullanan insanları günahkar, suçlu veya bağımlı ilan edip, yasaklanmasını istemen. Burada saygı duymayan ben değil sensin. O yüzden saygı çığırtkanlığı yapmanın bir anlamı yok.

Yo tam tersine. Ben senin fikrine sonuna kadar saygı duyuyorum. Alkolü, sigarayı, ne alaka bilemiyorum ama genelevi gerekli görmeyebilirsin. Sorun senin kanunlar çerçevesinde bunları kullanan insanları günahkar, suçlu veya bağımlı ilan edip, yasaklanmasını istemen. Burada saygı duymayan ben değil sensin. O yüzden saygı çığırtkanlığı yapmanın bir anlamı yok.
Bu yasak gece satışını yasaklıyor gündüz değil keşke önce konuyu okusaymışsın..

Ben ne diyoruuum sen ne diyorsun. Tamam dediğin gibi olsun.
Ya sen iç senin özgürlüğüne karışan yok ama benim kendimin gördüğüm şeyler var üzgünüm içki berbat bir şey.. Sarhoşların hele o acayip bağıırmaları falan cidden tiksiniyorum..
Ankara Kurtuluşu saat 9 dan sonra gezsen ne demek istediğimi anlarsın..

Ya sen iç senin özgürlüğüne karışan yok ama benim kendimin gördüğüm şeyler var üzgünüm içki berbat bir şey.. Sarhoşların hele o acayip bağıırmaları falan cidden tiksiniyorum..
Ankara Kurtuluşu saat 9 dan sonra gezsen ne demek istediğimi anlarsın..
tmm.

Ben gece saat 3 de alkol aldığım olur. Ne yasagı abı
hem kıme ne basımıza hacı hoca kesıldınız.
parasını veren ben ıcen ben keyfını yasayan ben tasası sıze dusuyor.

Ben gece saat 3 de alkol aldığım olur. Ne yasagı abı
hem kıme ne basımıza hacı hoca kesıldınız.
parasını veren ben ıcen ben keyfını yasayan ben tasası sıze dusuyor.
Konus alkol profesoru konus.

Geri