Yeni Aldım Ben Bunları :p

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Çekimler
v4nqx.jpg

Ayy ben de bir sürü yeni kitap aldım, benim de çekip koyasım geldiii. :rolleyes: Bu arada şu an Hakan Günday'dan Daha'yı okuyorum daha sonra Piç ve en nihayetinde Kinyas ve Kayra'yı okuyacağım, çok güzel gidiyor şimdilik. (:

Ayy ben de bir sürü yeni kitap aldım, benim de çekip koyasım geldiii. :rolleyes: Bu arada şu an Hakan Günday'dan Daha'yı okuyorum daha sonra Piç ve en nihayetinde Kinyas ve Kayra'yı okuyacağım, çok güzel gidiyor şimdilik. (:

Hakan Günday çok duydum. Kitabı satın aldığım yerdeki çocuk da önerdi, değişik diye bakalım. (:
"İki Camii Arasında Aşk"ı ne zamandır arıyordum; ilk onu okuyacağım. :)

Hakan Günday çok duydum. Kitabı satın aldığım yerdeki çocuk da önerdi, değişik diye bakalım. (:
"İki Camii Arasında Aşk"ı ne zamandır arıyordum; ilk onu okuyacağım. :)

Diğer kitapları var ama Kinyas ve Kayra'yı alamadım henüz, fiyatı biraz tuzlu olduğundan... İki Camii Arasında Aşk'ı okumayı düşünmemiştim daha önce ama listeme eklerim. :cici:

Benimde canım kitap okumak çekti . Okuyun okuyun okumak güzeldir :cici:
Hayırlı olsun ,keyifli okumalar..

NazLı okuduktan sonra sana yollim. :kiki:
Kontrolkalemi. hiç yakıştıramadım sana. :D
Krater kitap kitaptır; fazlası göz çıkarmaz. Zevkler ve renkler tartışılmaz, bakarsın ben çok beğenirim. :)

Ben de dün aldığım kitapları koyayım mı çalıştığım yok nasılsa bari bi işe yarasın :zuha:

bab-i esrar & kinyas ve kayra.
iclerinde en iyileri.
gule gule oku.

zevkler ve renkler tartısılmaz şüphesiz. benim fikrim böyleydi iyi okumalar.

Geri