Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İnternet üzerinden bulduğum çakma iPhone kulaklığın”hiç kullanılmamış,yeni”ibaresini görünce hemen aldım.paketi açtım tek tarafı yok kapağı da kırık!Bildiğiniz Dul kazığı..bu lanet üzerimden geçmeyecek gibi.
Ekli dosyayı görüntüle 79243
Yaşının hürmetine bir şey demiyorum D:hay senin açacağın başlığa yabani.
sıkıyorsa de.Yaşının hürmetine bir şey demiyorum D:
Kim uğraşacak şimdi 7 fr içinSonuçta pazardan domates almadınız. İçinde garanti belgesi herhangi bir şeyi yok mu?
Yoksa bile tüketici hakları mahkemesine gidip ücret iadesi alabilirsiniz. Ama biraz uğraştırır.
Sıkıyor..sıkıyorsa de.
bekliyorum. bıktık **Spam/Adversiting** sizden ya.Sıkıyor..
Bence uğraşmalısınız. Para verdiniz sonuçta. Verdiğiniz para da sizin emeğiniz. Uğraşırsanız bir daha o Çengelköy bademi defolu mal satamaz.Kim uğraşacak şimdi 7 fr için
Bahşişten çıkartırımBence uğraşmalısınız. Para verdiniz sonuçta. Verdiğiniz para da sizin emeğiniz. Uğraşırsanız bir daha o Çengelköy bademi defolu mal satamaz.
Aşırı enerjin var hemcinslerinle kavga et boşalt böyle kavga edemembekliyorum. bıktık Spam/Adversiting sizden ya.
kes ulanAşırı enerjin var hemcinslerinle kavga et boşalt böyle kavga edemem
Karar sizin. Ben sadece fikir verdim. Bu veya başka bir şey, hiçbir şekilde hakkınızı yedirmeyin. Çünkü bu toplumda hakkınızı yiyecek çok Asya makak şempanzesi var.Bahşişten çıkartırım
Töbe töbe ne oluyor forumun çıtırlarına böyle..kes ulanZ
Bensiz yapamazlarO nasıl başlık yahu bence bu adamın konu açmasını yasaklayın artık
Sevilmedik bir kulağımızın arkası kalmıştı mesajını veriyor..yine insaflılarmış @Yabani
kulaklıklardan birini bırakmak gibi bir nezaket göstermişler .))