Yengeç burcu neden sevilmez?

S
  • Kullanıcı Simurg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Astroloji
Yengeç burcunu sevmeyen, yaka silken insanlar illaki vardır.

Bunun nedeni olarak genelde; Aşırı duygusal,duygusal gelgitleri olan, içe dönük,alıngan, gereksiz konuları takan ve küsen, bağlanma eğilimi yüksek olan yönlerini sunarlar

Ay burcu ya da yükseleni akrepse ya da Boğa Başak gibi mantıkçı bir burçsa çok iyi anlaşırım bkz.Mercy :p

Tanidigim tüm yengeçler bu tanima uyuyor ve tam olarak bunlardan sikayetciyim.
Tam zittim bir burç ama nedense seviyorum, cekiyolar .p. -tabi basta-
Zit kutuplar seysinden herhalde.

Güzeldir yengeç insanı istisnalar var tabi uzak durulası.

Tutup en takılmaması gereken şeye takılırlar. Asla da anlatamazsın takılmaması gerektiğini. Gülceyle az uğraşmadım bu yüzden.

Edit:Amma ve lakin şu hayatta çekirdek ailem dışında kime çok aşırı inanılmaz fazla değer verdiysem burçu yengeç. Tesadüf belki ama böyle.

Ben anlamıyorum bu yengeçleri ya. Bir gün çok hoşuna giden bir şeyden ertesi gün nefret ediyor oluyorlar. Tövbe tövbe..

Sevdigini kimseyle paylasamamak, anlasilmayi beklemek, bazen kabuguna cekilip mesafe koymak vs.. yine de sevilesi insanlardir burcdaslarim :)

Butun ozelliklerini tasiyorum.

Burcumu soylemeden yengec misin diyorlar zaten. Duyarli, sakin mizacliyim. En olumsuz yonu evet ice donugum.

Ailem ve sevdiklerimi koruyup kollarim. Bu gune kadar bana beni yari yolda biraktin diyen olmadi.

Seviliriz hatta çokta seviliriz. Duygusal yanımız bizim ne kadar merhametli ve sevdiklerine değer veren olduğumuzu gösterir. Hemen hemen bütün özelliklerimi taşırım,iyi ki de yengeç burcuyum.

Geri