Yengeç Burcu Kadını

Konu sahibi son olarak 883 gün önce görüldü

Sadık bir dost,
sağlam bir yürek,
tutkulu bir aşık,
dengesiz insan.
:asd:​

tanidigim en iyi ornekleri burada:D
genellikle iyi niyetlerinden kaybederler.
duygusal yonleri agir basar, evcimenlerdir.
cok anaclardir, bkz; @pieta sultanim:D
savurgan denilmeyecek kadar comertlerdir.
cok kiskanclardir(bkz: tabiki Gökyüzü :D), ama cok da sadiklardir.

cevrenizde varsa yapisin birakmayin, sevin, yiyin bitirin:D

imza cicegi burnunda astrologunuz;p

Cevrem de hic kadinina denk gelmedim ve Erkek olani Akrep Burcu kadını ile iyi aşk yaşayacak kisilermis ama hiç sanmıyorum :p

Ay'ın saflık,hissilik ve beyazlık enerjilerini bünyelerinde barındıran kadınlar.Birinci dekanında doğanlar (ilk on gün) yengeç enerjilerini daha yüksek taşırlar. İkinci dekanında doğanlar (İkinci on gün) Plüton enerjisinden de etkilenirler. Daha içe kapanık,daha kuruntulu olma eğilimindedirler. Üçüncü dekanında doğanlar ( Son kısım) Neptün enerjisinden de etkilenir. Rüyalarıyla arası iyidir.Sanat becerileri gelişmiştir.6. hisleri en güçlü olan burçtur.Hafızası da çok güçlüdür. Hemen her şeye küsebilirler ve bunu dile getirmezler tavşan dağa küsmüş misali.Annelik için ideal bir burçtur. 4. evi temsil ederler. Akrep ya da Boğa erkeği ile uyumlu çift olabilecekleri söylenir.

İyi niyetinden kaybederler.
Kendine acıma hissi duyarlar.
Oldukca iyimserdirler.
İnadına denk gelmeyin zira inatta boy ölçüşemez kimseler.
:kiki:

annemden biliyorum çok çok iyi.
duygusallar çevresindeki insanları kendileri gibi sanıyorlar ve kaybediyorlar
maalesef..

Reklam izlerken gozlerinden yaslar suzulerken 2 dakika sonra kahkahalar patlatttigini gorebilirsiniz. : ) gururundan asa odun vermeyen yengec hatunu ailesine ve arkadaslarina olan sevgisiyle insani kendisine imrendirir. Kiskanclikta dozu olmayan [emoji14] tripler kralicesi. Altinci hisleri oldukca kuvvetlidir.

Yükseleni ya da ay burcu akrepse bkz.SiyahBeyaz
On numara kafa kadınlar benim için.
Dengesiz duygusallıktan , ne istediğini bilememekten arınmış olurlar bu vesileyle.

Geri