Z
Z3yn3P
Ziyaretçi
Ziyaretçi
1. Öncelikle hoşgeldiniz .. neden eli boş geldiniz tarzı kelime kullananlardan uzak durun psikolojinizi bozabilir böyle insanlar.Uzak durmakla kalmayın kafalarına kafalarına vurun.
2. Forumdaki cinsiyetler tam olarak belli değildir.Asıldığınız kişiyi iyi seçin.Mesala bi kız gelir dım_dısa "senden çok hoşlandım" derse sövülebilir.
3. Dalga geçen kınanır.Forumca eksi karmaya boğulur sonra dım_dıs'ın iğrenç esprilerine mağruz kalır
4. Forumda kızlara asılmak kesinlikle yasaktır.Sadece ben asılabilirim.

5. Foruma gelip yok efendim ben çekik gözlüyüm çok yakışıklıyım gözlerim eşşek gözü gibi gibi sözler kullanmak size kalmış.Ama böyle birşey yaparsanız sizi dım_dıs'a veririz kötü emellerine alet olursunuz
6. Nickim artık bercestedir.Hala cacık demeye devam eden olursa
onu söylemeye dilim varmıyo
7. Boşu boşuna konunun altına +18 yazmayalım.Herkes biliyo kimin ne olduğunu
8. Forumda kavga etmek yasak ve caizdir
9. dım_dıs msninize gelip selam derse sakın cevap vermeyin.Bu sizin kötülüğünüze olucaktır. (reklam
)
10. Bu kurallar bi bütündür parçalanamaz
11. Şimdi bana gelipte "ulan sen kimsin" "admin misin mod musun lan" "adam mısın" "uymazsam nolur" gibi kelimeler kullanarak boşuna parmaklarınızı yormayın.Sonra yorucak parmağınız kalmaz

12. Arama yapın.Sakın arama yaptım ama yoktu gibi yalan söylemeyin.Yapmadın biliyorum.Sus hala konuşuyo
13. Forum hepimizindir sahip çıkalım koruyup kollayalım.İğrenç esprilere mahruz bırakmayalım.Öpüp okşayıp şevkat gösterin.
14. Yenisin yeniliğini bil.Yoksa bildirtirler
15. İlk geldiğinde hoşgeldin diyip çicek veriyolar " hoşgeldin
" gibi.Bunları sonra bırakıyosun olduğu yere.Her gelene çicek verirsek vay halimize
2. Forumdaki cinsiyetler tam olarak belli değildir.Asıldığınız kişiyi iyi seçin.Mesala bi kız gelir dım_dısa "senden çok hoşlandım" derse sövülebilir.
3. Dalga geçen kınanır.Forumca eksi karmaya boğulur sonra dım_dıs'ın iğrenç esprilerine mağruz kalır
4. Forumda kızlara asılmak kesinlikle yasaktır.Sadece ben asılabilirim.
5. Foruma gelip yok efendim ben çekik gözlüyüm çok yakışıklıyım gözlerim eşşek gözü gibi gibi sözler kullanmak size kalmış.Ama böyle birşey yaparsanız sizi dım_dıs'a veririz kötü emellerine alet olursunuz
6. Nickim artık bercestedir.Hala cacık demeye devam eden olursa
7. Boşu boşuna konunun altına +18 yazmayalım.Herkes biliyo kimin ne olduğunu
8. Forumda kavga etmek yasak ve caizdir
9. dım_dıs msninize gelip selam derse sakın cevap vermeyin.Bu sizin kötülüğünüze olucaktır. (reklam
10. Bu kurallar bi bütündür parçalanamaz
11. Şimdi bana gelipte "ulan sen kimsin" "admin misin mod musun lan" "adam mısın" "uymazsam nolur" gibi kelimeler kullanarak boşuna parmaklarınızı yormayın.Sonra yorucak parmağınız kalmaz
12. Arama yapın.Sakın arama yaptım ama yoktu gibi yalan söylemeyin.Yapmadın biliyorum.Sus hala konuşuyo
13. Forum hepimizindir sahip çıkalım koruyup kollayalım.İğrenç esprilere mahruz bırakmayalım.Öpüp okşayıp şevkat gösterin.
14. Yenisin yeniliğini bil.Yoksa bildirtirler
15. İlk geldiğinde hoşgeldin diyip çicek veriyolar " hoşgeldin