Yemişim Sayısını En Büyük Fenerbahçe :))

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Günün Resmi
954785_608670549194611_1267674069_n.jpg

keroLayn :kiki:

Bu çok güzelmiş :) Zaptettigimiz okullara zaten adını kazıdık yemisiz sayisini en büyük Fenerbahçe :)

Hiç tehdit yoktu. Ezberleyene 100 diyordum hepsi Fenerli oluyordu zaten. Dün gsliydin sen noldu diyom takým degistik. Kiyamam ya :dyg:

:)

Çocuk aklý mi çocuk haklý mi bilemedim ben onu þimdi (:

Benim ilkokul öðretmenim GSli idi. Haliyle sinifimizin çoðunluðu GS taraftarý olmuþtu bense inadýna diren kero dedim :) Buradan o ogretmenime saygilarimi ve sevgilerimi gonderiyorum. Bugün bu kadar Fenerbahceli isem hep onun sayesinde :)

keroLayn fanatikligi eski sevgilim yerleştirdi :$

Hangi takimdi eski sevgilin :D

Ya muhalefet olmak kanimda var. Beni çevremdeki diğer rakip taraftarlari bu hale getirdi başta :D Sonra tribun derken artık hayatın herşeyin tüm çevren Fenerbahçe olup çıkıyor :)

Hangi takimdi eski sevgilin :D

Ya muhalefet olmak kanimda var. Beni çevremdeki diğer rakip taraftarlari bu hale getirdi başta :D Sonra tribun derken artık hayatın herşeyin tüm çevren Fenerbahçe olup çıkıyor :)

Eski sevgilimden aldı isem tabii ki Fenerbahçeli. Ben hiç gsli bjkli ile çıkmadım ki :o Zaten sevgili olduğumuza inanmazdin tek derdimiz Fenerdi maç izletirdi bana videolar falan lefterin belgeselleri. Bi gün Fenerin maçı var hastayım ateşler içinde yanıyorum ışte daha beni zorla maç izletmeye götürdü Fener söz konusu olunca olsem önüne bisi engel olamaazdi. Evlendi şimdi Allah mutlu etsin hep dua ederim. İyi ki sevgilim olmuş iyi ki fanatik yapmış beni.

Eski sevgilimden aldı isem tabii ki Fenerbahçeli. Ben hiç gsli bjkli ile çıkmadım ki :o Zaten sevgili olduğumuza inanmazdin tek derdimiz Fenerdi maç izletirdi bana videolar falan lefterin belgeselleri. Bi gün Fenerin maçı var hastayım ateşler içinde yanıyorum ışte daha beni zorla maç izletmeye götürdü Fener söz konusu olunca olsem önüne bisi engel olamaazdi. Evlendi şimdi Allah mutlu etsin hep dua ederim. İyi ki sevgilim olmuş iyi ki fanatik yapmış beni.

Ne biliyim genelde zıt kutuplar birbirini çeker yaa sen de inat edip bu kadar fanatik oldun sandim :)

Hayırlısı, iyi ki hayatına girmiş :)

Geri