F
Fenerbahçe
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu çok güzelmişZaptettigimiz okullara zaten adını kazıdık yemisiz sayisini en büyük Fenerbahçe
![]()
Müzik dersinde Fenerbahçe marsi ezberlettigim doğrudur :kiki:
Yazık acıdım diğer rakip takım taraftarı ogrencilerine![]()
Hiç tehdit yoktu. Ezberleyene 100 diyordum hepsi Fenerli oluyordu zaten. Dün gsliydin sen noldu diyom takým degistik. Kiyamam ya :dyg:
keroLayn fanatikligi eski sevgilim yerleştirdi :$
Hangi takimdi eski sevgilin
Ya muhalefet olmak kanimda var. Beni çevremdeki diğer rakip taraftarlari bu hale getirdi baştaSonra tribun derken artık hayatın herşeyin tüm çevren Fenerbahçe olup çıkıyor
![]()
Eski sevgilimden aldı isem tabii ki Fenerbahçeli. Ben hiç gsli bjkli ile çıkmadım ki :o Zaten sevgili olduğumuza inanmazdin tek derdimiz Fenerdi maç izletirdi bana videolar falan lefterin belgeselleri. Bi gün Fenerin maçı var hastayım ateşler içinde yanıyorum ışte daha beni zorla maç izletmeye götürdü Fener söz konusu olunca olsem önüne bisi engel olamaazdi. Evlendi şimdi Allah mutlu etsin hep dua ederim. İyi ki sevgilim olmuş iyi ki fanatik yapmış beni.