Yemekteyiz

Konu sahibi son olarak 2616 gün önce görüldü
Annemin her gün izlediği yemek programı foxta yayınlanıyor.
Zira dünyanın en güzel yemeğini de yapsan orada yerden yere vurulacaktır.

Ağır küfürlük vakaları ibretle izlediğimiz program ..

Oyuncu ajanslarının,en fazla oyuncu gönderdiği programlardan birisidir.Yalan,dolan bir program.Sanırım yıllar önce ilk show tv'de başlamıştı.

Yemeği sırf program uğruna ayaklar altına alabilen insanların bütünleştiği tv şeyi :D

aldığı puanlar daima 1 olsa da gelmiş geçmiş en iyi yarışmacısı hasan bey'dir.

Yemekteyiz programini da unutmadik :D

YouTube'da bu programi cok taklit edenler var ve baya iyi basariyorlar. Menemen yapilmis, adam hem 'Ayy igrenc, tadi hic guzel degil' diyip, tum tava'yi o yedi. Guzel, abartilmis bir ornek program'dan. :D

terkos hasanlı bölümler efsanedir. ameliyat sonrası 2 haftalık sürecin eglenceli gecmesini saglamıştır benim acımdan.

lisede okuldan eve geldikten 2 saat sonra saat tam 5'te başlardı. ertesi gün arkadaşlarla sınıfta bi önceki programın kritiğini yapardık ajdjkajd dünyanın en iyi programı, bazı yarışmacılar feci komik oluyo ve inanılmaz sarıyo. :D yeniden başladığı için aşırı mutluyum. buradaki polemikler hiçbir programda yok. terkos hasan'ı, üzüm var ümit'i, gültepeli figen'i ile bir efsanedir yemekteyiz:ddd

ashssagfa
Aynen liseden eve gelince bu programı açardım izlerken bi yandanda karnım acıkırdı reklam aralarında yumurta kırıp gelirdim :d

Hasan bey efsaneydi <3

Tam bitti derken yeniden hortluyor
Geçen durup dururken aklıma gelmişti
Sonra öğrendim ki yeniden yayınlanacak

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En son Murat denilen ruh hastasının herşeyi beğenip annemin yemekleri kadar güzel deyip 10 beklerken 2 verdiği olayı hafızamdan silemiyorum..

images

bunun devam ettiğinden
haberim yoktu
ama ediyormuş

dün tayfun diye bi' ergen çıktı.
anasının kulakları çınladı.
sinir katsayısını arttıran tv şeysi.

Geri