Yemekten sonra ağırlık çökmesi.

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Agir yemekler yersen hafiflik çökecek değil )

Bu bende çok oluyor. Yemekten sonra (hele o yemek karbonhidrat temelliyse) bi yarım saat yok bende. Sığır gibi bayılıyorum bişey hatırlamıyorum. Yarım saat sonra çok yedik yine Allah çok şükür diye yavaş yavaş kendime geliyorum.

Bana sadece ramazanda oluyor. Güçsüz düşüyor bünye gün içinde sanırım. Normal zamanda olmuyor bana.

En son yediğim pizza aklıma geldi… öyle bi ağırlık çöktü ki….. ağırlaştım çnkü. yuvarlanarak arabaya geçmek istedim.. sabaha kadar midem bulandı ve 2 gün acıkmadım….

Bir yerde okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama karbonhidrat ağırlıklı yenilen yemekten sonra (özellikle akşam) uyku ve ağırlık çöküyorsa insülin direnciyle alakalı bir durum ve diyabet hastalığı kökeni olduğu söyleniyordu.

Gençkende uyuyordum bence şekerle alakalı bir durum kanepede uyumanın rahatlığı hiç bir yatakta yok bana göre..

yemeğini yiyeceksin sonrasında koltuğa geçip bir tartışma programı açacaksın. sonrası dünyanın en tatlı şekerlemesi. şöyle oluruz.

1000023232.jpg

2 aydır gluten ve hayvansal süt ürünleri tüketmiyorum. 2 aydır böyle bir rahatlık yok. Ciltteki kızarıklıklarım kalıcı sanıyordum, glutenden oluyormuş, yemek sonrası bulaşıkları bile yıkayamıyordum ağırlıktan, şimdi sofradan kalkıp halay bile çekebilirim. Kendime eziyet etmişim bunca yıl.

Gluten,laktozlu ürünler yüzünden hep

Akşam yemeklerini hafif tutmak gerekiyor.

Geri