Yemekten saç çıkması

Konu sahibi son olarak 4521 gün önce görüldü
Lokanta vs tarzı bir yerde çıkmış ise ben de çingar çıkartıp hesabı ödemediğim yetmiyormuş gibi bir de özür için tatlı sipariş ederim dşlfgfdşk kendi evimdeysem pek umursamam sanıyorum :d

Hatunun sacıysa varsın canı sağolsun elinin tadıyla saçının tadı birleşince ortaya çıkan tat eşsiz olur mösyööö

tabağı iade edip kıyısından köşesinden geçmeyeceğim yer olur

Sorun etmemde yemeyede devam edemem aç kalırım

ayy allah kahretsin bak midem çok hassas değildir ama bunu düşününce bile bulandı. ne demek problem etmezsiniz ya? ay ne mideler var pes :D

Bi süre o saç çıkan yemeği yemem, yemeği yediğim mekâna da gitmem. Bu kendi saçım dahi olsa midemin kaldıramayacağı bir şey:s:

Yorumlara bi baktım da sanırsınız ki Fransız asilzadesi hepsi sanırsınız ki evde yemekler eldivenle boneyle şef önlükleriyle pişiyor her daim xd hoş olmasa da gayet insani bir durum dışarda afiyetle yediğimiz o yemeklerin yerlerde pislik içinde ya da banyoya ait araç gereçlerle süründüğüne bizzat şahit oldum kaç sefer, yani yiyemeyebilirsin de ama öyk böyk yapmadan diğer insanların da yemeğini mahvetmeden kalkın gidin sofradan .p

Sahsen misafirlikte isem ev sahibine caktirmadan yenilerim, ya da yemem ama fark ettirmemeye calisirim. Disarda isem, kibar bir dil ile baska bir sey istedigimi soylerim. Cunki herkesin basina gelebilir, sozum ona ayy ayy igrannc diyenler konserve, paket, pastane urunlerini afiyetle yemektedirler. Onlarin yapilislari hakkinda biraz arastirmaya girseler sac kilinin cok masum kaldigini anlarlar.

++++++

Ayrica bir sey ilave etmek istiyorum, ''sac kili'' ekmek ununda bulunuyor. Bu hamurun bayatlamasini geciktiriyor, hamurun asidini arttiriyor.Saka yapmiyorum, icinde L-cystein (E 921) olan urunleri almayin. Belkide o ekmekleri lopur lopur yediniz .p sonar ay uyy banom midem almoyor .p

Yedigimiz ictigimiz her seyin etiketini okumaya ozen gosterelim, arastiralim. Sadece domuz var mi yok mu diye bakmalayim .)

Dün makarna yerken annemin saçına denk geldim. Tuttum çıkardım. Sevgili annem hafif utandı sanki ama onu güçsüzleştirmemek adına herşey yolunda annecim sorun yok mesajı vermek için makarnayı normalden daha da hunharca bir şekilde yemeye başladım.

Hiç bozuntuya vermem çıkarırım yemeye devam ederim
nimeti bulamayanlar var kıldan tüyden sebepler beni tiksindirmez

Evdeysem aa kıl.p
Dışarda yiyorsam olur mu böyle şey o kadar para veriyoruz daha da gelmem.d

Kendi yaptığım yemekten çıktığında nasıl utanmıştım :/ İnsanlık hali

Geri