ne
Elmas Üye
-
-
-
-
Kılı alıp devam edenler
Yemeği bırakıp yemeyenler
Sjsjsj
Yemeği bırakıp yemeyenler
Sjsjsj
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
De de bişey olmazYumurta kabugu gercekten cok igrenc geliyor. Bu arada bir sey dicektim de ayip kacar diye diyemiyorum. Yorumlar sinirlendirirse beni derim...
Ve aleyküm selam ve rahmetullahi berakatuhu asfjkh@Justice hanımcığım da çok güzel yemek yapar.
Selam canım benim.
Kıl çıkarsa atıp, yemeğe devam beybiler.
Teşekkürler canım benim. Menemen ile bıldırcın tavladığım doğrudur. Bir ara kampa gitmiştik ve kimse yemek yapmayı bilmiyor, sen Adanalısın güzel yemek yaparsın dediler ahah.Ve aleyküm selam ve rahmetullahi berakatuhu asfjkh
Hazır beni övmüşken belirteyim. Run bey de çok güzel menemen yapar. Yumurta kabuklu:/
Yemekten çekerken el hareketin izlenicek : DGöstermeden örtbas et yap bir şey. Yemezsende irdeleme yadırgama arkadaşş.
Şuan 2.5 saat sonrası kısmetse aşıya gidiciğim. Moralmanlarım sıffır sıffır :dYemekten çekerken el hareketin izlenicek : D
Neden aşı olmak istemiyor musunŞuan 2.5 saat sonrası kısmetse aşıya gidiciğim. Moralmanlarım sıffır sıffır :d