Yemek yapmayı bilen erkek..

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Uzun süredir yalnız yaşadığım için çok güzel yaparım. :)

18 sene tek kaldım kısmen ve tr değil Fransada benden aşçısı hodri mydan

Sebze yemeklerinden ziyade kırmızı et, balık menüsünde bir de mangal yapmada ilgisi olandır.

Esimdir. Sevilesi bir tip gibi gozukse de ortaligi b.k ettiginde bu ozelligi hicbir ise yaramayacak olandir ayni zamanda...

muhlama yapmayı biliyorum, hayirdir?

Baska haltlari nasil biliyorlarsa bunu da bilmeleri lazim. Babam guzel yemek yapardi toprak haber vermesin. Hele et yemekleri ondan sorulurdu. Simdi erkek kardesim de oyle yetenekli iyi ki.

nasılmış, ne yapıyormuş, keyfi yerinde miymiş

Onlarca tarife, dökümantasyona, videoya rağmen o yemeği leş gibi yapıyorsa birileri, kendim yaparım arkadaş.

Beyler, öyle hanımların abarttığı kadar büyük bir mesele yok ortada. "il içmisi bu birek" diye çemkirmelerine bakmayın. El açması diye bahsettikleri mevzu 20 dakikalık iş.

simdi bu baslik cinsiyetci diye bir sey diycem (evet sinir oluyorum)
otekisi gelip baska bir sey anlayacak, kim ugrasacak
aferin ona! en azindan yemek yapmanin kadinlarin tekelinde olmadiginin farkinda olan bir "INSAN" imis
kendisine vakf edilen toplumsal rolleri umursamayan normal bir "insan" yani
bu bir nitelik degil, yalniz yasayan her birey yapabiliyor bunu
ha bazilarinin goz karari melaikesi ve elinin lezzeti vardir, bazilari daha yeteneksizdir ayri konu
ama alt tarafi bir seyleri bir seylerle karistirip yapilabilen bir sey bu! nedir yani,
bir seyi anlatirken ne kadar "sey" kullanabilirim diye deneysel bir calisma icersindeyim :)

Bilirler bilmesine ama rahatlarına düşkün olduğu için çoğunun hazır önlerine getirilmesi daha hoşlarına gider.
Bir dünya erkek aşçı var.

Nef hanım beni tarif etmiş. Gerçekten öyleyim. Tüm meşhur aşçılar erkek. Hatta büyük mutfaklarda çalışan aşçıların çoğu erkek. Türkiyenin hiç bir otelinde bir bayan aşçı göremezsiniz. (Ben görmedim)

Sen benden daha güzel yapıyorsun diye bütün yemekleri ona kitlemek. :p

hazır çorbayı bile görüntülü arayıp yaptırıyorum oğluma o kadar beceriksiz yemek konusunda :)

Geri