Yemek yapmayı bilen erkek..

🕒 Konu sahibi 16 saat önce aktifti
Yemek yapsın cam silsin evi süpürsün çamaşırları yıkasın sonra assın ütü yapsın.
Siz bildiğin karı kılıklı erkek arıyorsunuz evinize :d
Varsa böyle yiğit bir erkek hiç kaçırmayın bence de :d

Bir keresinde dayım menemen yapmıştı.
Zehirlendim :/

Bazı erkekler bayanlardan daha iyi yemek yapar bu gerçek. Dışarıdan izleyince de çok tatlı görünürler. Yemek yapabilen erkek çok çekici gelmiştir hep. Her zaman değil tabii, sürprizler eşliğinde olandan bahsediyorum.

Bkz:

O2pJa0.jpg

Kadınlar çok baştan savma şekilde yemek yapıyor. Yemekten yemeğe fark var ve yemeği oluşturan unsurların her birinin ayrı bir pişme derecesi var...

Her zaman değil de şöyle arada küçük sürprizler yapsa fena olmaz. Bizim var böyle bir tanıdık çok hoşlar (:

Adamın dibi.
Baştacı.
Her eve lazım :p

Ufff bu erkek babamsa yaptığı yemek ayıla bayıla yenir.
Bu kadar lezzettli yemek olamaz.

Abim.. Efsanevi zeytin ve domates soslu makarnasını asla unutmayacağım.. : )))

Uzun süre yalnız yaşamış ve yemek yapmayı öğrenmeye mecbur kalmış erkektir :o

Bknz: Vücut Geliştirmeciler.

* Her birimiz ayrı ayrı çok nefis yemekler yaparız, çünkü kimse bizim kadar yediği yemeğin tuzuna, yağ oranına, yemeği daha doyurucu güzel lezzetli iyi besin öğesine sahip olması için titizlikle yemek yapmaz, bizi bu kadar düşünen hiç kimse olmadığı için kendi yemeğimizi kendimiz yapmak zorundayız.. Şahsen ben evli değilim evli olan vücutculara sorduğumda bayanlar kendi yemeklerini yiyecekleri kadar yapıyorlarmış erkeklerde ayriyetten kendisine yemek yapıyormuş..

* Ayrıca neden light erkek zero erkek falan denilmiş ki? Aşçılar zero mu yani :dusun: Hiç sanmıyorum..

Geri