Yemek yapan erkeklerin sexi olması

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Menemen yapabiliyorsa seksidir.f

Yalan kislar ben size diyim.

Kendimden biliyom inceden gobekliyim .p

erkekleri kandırmak ne kadar kolay aslında... şimdi eline bıçağı ve tahtayı alan adam normalde czn burak olacakken işleri kitlemek adına seksisin diyorsun ve tüm akşam biscolata erkeği gibi şekilden şekile girerek o yemeği yapıyor... kıyamam ya, saflar kız bunlar.

erkekler soğan doğruyor diye kadınların libidosu tavan yapmaz. 10 dakikada yer kalkarsınız sofradan sonra da soğanlı soğanlı kimse öpüşmez.

erkekleri kandırmak ne kadar kolay aslında... şimdi eline bıçağı ve tahtayı alan adam normalde czn burak olacakken işleri kitlemek adına seksisin diyorsun ve tüm akşam biscolata erkeği gibi şekilden şekile girerek o yemeği yapıyor... kıyamam ya, saflar kız bunlar.

bu hikayeyi okumuş muydun? sjxhj

Ya dünya çapında düşündüğün zaman saçma fakat ataerkil toplumlarda mesleği yemek yapanlar hariç yemek yapan hatta güzel yemek yapan erkek istisna gibi bir şeydir. Genelde üniversite geçmişi olan,uzunca bir süre yalnız yaşamış hayati tanımış, belli bir kültürel birikimi olan kişilerdir. Fiziksel olarak olmasa bile, yan gelip yatan bir öküze göre bi çok kadına mental açıdan çekici gelebilir. Bi de kadınlar için makyaj, estetik neyse vücut geliştirme de erkekler için o bir nevi. Yanı çirkin bile olsanız iyi bi vücut yapıp,partnerinize üstsüz kahvaltı hazırlayıp gönlünü fethedebilirsiniz...

bu hikayeyi okumuş muydun? sjxhj

bele hikeyenin veziyetine so... aa pardon, evet çok güzel... yaşar mıyız bu hikayenin en kralını da? ne dersin?

Kendi evinden haberi olmayan sevgilim

EBYh2y.jpg

bele hikeyenin veziyetine so... aa pardon, evet çok güzel... yaşar mıyız bu hikayenin en kralını da? ne dersin?

en kralı nasıl olur bilemem, adana tecrübeme kıyasla ızgara yaparım ben... esnaf diline pek hakim değilim, iyice bi gözlemlemek lazım...biyrrronnn efenim..
sen ise her şeyin en güzelini yapabilecek potansiyele sahipsin, ama bir sorun var? biliyorsun...

Czn Burak'ın gülüşünü seksi buluyorlar o zaman.d

en kralı nasıl olur bilemem, adana tecrübeme kıyasla ızgara yaparım ben... esnaf diline pek hakim değilim, iyice bi gözlemlemek lazım...biyrrronnn efenim..
sen ise her şeyin en güzelini yapabilecek potansiyele sahipsin, ama bir sorun var? biliyorsun...
puding mi sevmiyorsun?

pff.. aman onunla ne gönül, ne dava yoldaşlığı yapılır. avukatım diye kandıran biri, hayli hayli seviyorum diye de kandırır jdfhjd te allam...
sen de kanmaya dünden razısın da işte teslim olamıyorsun... anladık anladık tamam...

yemek yaparken short giyerim genelde ayaklarıma övgü alabilmek içinxs

Geri