Yemek ve tüketim eğitimi.

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Türkiye’deki pahalılığa rağmen hala yolların taşıtlarla dolması,temel gıdaların fahiş fiyatlara satılması aşırı talep görmesinin nedeni tüketim eğitimsizliğinden geliyor.bende ilk Avrupa’ya geldiğimde bir oturuşta 1,5 kilo muz yerdim elhamdulillah düzeldim şimdi.bizim insanımız Avrupa’da dahi alışverişini yaparken kasalarla,kilolarla alır.Avrupalılar ise gramajla günlük veya haftalık alırlar.
Tüketimi dengelemek için yeme içme alışkanlıklarından kurtulmamız lazım böylece dışa bağımlı ürünlerden kurtulmuş oluruZ.mübarekler boğazınıza yetişemiyoruz..

düşünsenize Türkiye’de mazot 2.TL olduğunu etin kilosu 7-10 TL arası,biranın 50 kuruşa satıldığını 7 Cihan bize çalışır yetiştirmezdi..

1 saatlik çalışmamla neler alabildim bugün.menüde saç kavurma var..

2 adet somon ekmeği
2 adet domates
2 adet elma
2 adet armut
500 gr salatalık
400 gram acı biber
Bir paket yeşil salata
1 kg muz
1 adet kerhane tatlısı
1 adet limon
280 gram süt dana eti
Toplam:23 fr
A600A7E8-633B-4B29-A4D8-CCDC290773E8.jpeg

Yemek ve mama tüketimi konusunda benimde pufiye bir eğitim vermem gerekiyor.

Pufy bolluğa alışmış bir hayvan, zor olacak bence.
İnan yeşillik ve havucu bıraktı şuan sadece kuru mama yiyor hanımefendi kemirmesi lazım dişleri uzamasın diye havuç veriyorum kemirmiyor ama rendeleyip koyunca yiyor :D beni çıldırtmasına ramak kaldı.

İnan yeşillik ve havucu bıraktı şuan sadece kuru mama yiyor hanımefendi kemirmesi lazım dişleri uzamasın diye havuç veriyorum kemirmiyor ama rendeleyip koyunca yiyor :D beni çıldırtmasına ramak kaldı.
Rahat düşkünü diye boşa demiyorum ben :D

Puffii yetişkin bir insandan daha masraflı..
Puffy puffi halimiz toffii..

Türkiye’deki pahalılığa rağmen hala yolların taşıtlarla dolması,temel gıdaların fahiş fiyatlara satılması aşırı talep görmesinin nedeni tüketim eğitimsizliğinden geliyor.bende ilk Avrupa’ya geldiğimde bir oturuşta 1,5 kilo muz yerdim elhamdulillah düzeldim şimdi.bizim insanımız Avrupa’da dahi alışverişini yaparken kasalarla,kilolarla alır.Avrupalılar ise gramajla günlük veya haftalık alırlar.
Tüketimi dengelemek için yeme içme alışkanlıklarından kurtulmamız lazım böylece dışa bağımlı ürünlerden kurtulmuş oluruZ.mübarekler boğazınıza yetişemiyoruz..

düşünsenize Türkiye’de mazot 2.TL olduğunu etin kilosu 7-10 TL arası,biranın 50 kuruşa satıldığını 7 Cihan bize çalışır yetiştirmezdi..

1 saatlik çalışmamla neler alabildim bugün.menüde saç kavurma var..

2 adet somon ekmeği
2 adet domates
2 adet elma
2 adet armut
500 gr salatalık
400 gram acı biber
Bir paket yeşil salata
1 kg muz
1 adet kerhane tatlısı
1 adet limon
280 gram süt dana eti
Toplam:23 fr
Ekli dosyayı görüntüle 56558

aciktim

En sevdiğim konu, şunu haftalık olarak paylaş Arturo Yabani.
Alvarez hanım artık alış verişi ayda bir defa yapıyorum.akşamları gastronomide çalıştığım için oradan otlanıyorum.ama senin için güzel bir alışverişe çıkacağım

Geri