Yemek Önerisi ( :

Konu sahibi son olarak 1409 gün önce görüldü
Arkadaşlar bugün benim için önemli bir gün ve biraz değişik olabilir fakat kız arkadaşıma bir jest yapmak istedim ve yemek hazırlamak istiyorum : )
Yemek dediysem tabiki Bayanlar kadar değil (:
Sizden isteyeceğim böyle Kek gibi biraz daha kolay hazırlanabilen Yemek fakat lütfen kolay olsun : ) Hazırlanabilecek yemek isimlerini söyleyebilir misiniz ?
Ben tarifine internetten de bakabilirim .
Çünki internetten ne kadar kolay olarak araştırsamda pek açıklayıcı olmadıklarını söyleyebilirim.
Birde size sormak istedim . İlgilenirseniz çok sevinirim :)

Makarnanın farklı bir çeşidini yapmanı tavsiye ederim.
Yemek süsleme becerin varsa domatesten kalp yapmak v.b Çok güzel olacaktır.
Hamaratım diyorsan ali naziki öneririm çok ta zor değildir ama leziz yemektir.
Bunlar küçük şeyler önemli olan senin yaratıcılığın..

Kesinlikle makarna ama sosu özel olmali. Makarna diyorum cünkü yemek yapma yetenegin yoksa ne kadar kolay olursa olsun, giristigin yemekler fiyasko ile sonuclanabilir. Cok güzel bir jest, Allah yardimcin olsun.

Rus salatasi yapablrsn gayet basittir uzerinide dere otu ile suslersin birazda misir taneleri harika olur ama bunu ara soguk olarak sunumda masada olur ana yemekte eger kz arkadasn et seviyorsa biftek kzartablrsn yaninada patates kzartp koyarsn nanelerlede tabagi suslersin cokta basit :)

Eger hay illa makarna yapacagm dersende feslegenli italyan sosu ilr yap harika olur :)simdiden afiyet olsun AUBURN

ßaşak Biftek ve patates konusu gayet mantıklı geliyor ve kafama yattı . Çok teşekkür ederim : )
Salata konusunada gelince hazır garnitür ile çok kolay olacak gibi görünüyor =)

Şöyle biberi,patlıcanı kızartıp üzerine domates sosu dökün.Patatesleri küp küp doğrayıp üzerine mantı sosu dökün.Patates mantısı deniliyor ona sanırım.Bol kaşarlı fırında makarnayıda öneririm ama makarna fabrika ürünü değil kesme olsun.Yufkacılarda bulursunuz.Daha lezzetli oluyor bence.Şöyle birde ortaya bol yağlı,limonlu,soslu çoban salata koydu mu ohh mis.Tabi atladım birşeyi,bence mutlaka çorbada yapın.Ezogelin,mercimek tarzında herkesin içebileceği çorba çeşidi olsun.İyi bir marka hazır çorba size yardımcı olacaktır.Tatlı olarakta uzun cam bir tepsiye iki kat puding yapabilirsiniz.1. kat kakaolu,2. kat vanilyalı olsun.Üzerinede dövülmüş fındık,fıstık,hindistan cevizi ve muz dilimleri yerleştirip buzluğa koyun.Sıcak havadada iyi gider hem.

Naçizane önerimdi.Kolay gelsin şimdiden seçeceğiniz menü için. + Karnım acıktı yazarken yahu yemeğe çıkayım hemen :D

Geri