Yemek fotoğrafı paylaşmak

Konu sahibi son olarak 2419 gün önce görüldü
facebook ta her gün annesinin yaptığı yemeklerin fotoğrafını çekip paylaşan bir arkadaşa sahiptim. işte bunun açıklaması olamaz. her gün evde ne yediklerini ''bakın taze fasulye annem yine döktürmüş'' tarzı yazılarla bize duyururdu.

çok şükür ki aklı başına gelmiş olacak (bence biri uyardı) bu huyundan vazgeçti. yine saçma fotoğraflar paylaşıyor ( babasının sabah uyandığı halinin fotoğrafları gibi) ama en azından yemek değil.
yada hangisi daha kötü bilemedim..

Ben de arada burada yaptığım yemekleri paylaşıyorum, amacım pek yok gibi , azıcık övün güzel yorum yapın yeter:D

İtici bulduğum eylem .. Özellikle face aleminde pişirdiği yemeği geç, yediği yemeği tam boğazına tıkacakken çektikleri fotoları paylaşanlara hayretle bakıyorum .. " Bagınnn bu da benüüm bademcüğüüm "

oooo bir efsaneeeeeeeeeee
ooooo birrr popiiiiiiiiiiiiiii
oooo bbir ramazan klasiği.

Bir Müşterim var fotoğrafçı facesine gir sırf yemek resmi lokantalarda çekilmiş hergün mü dışarda yion be adam :D

ben belki kısmetim açılır diye paylaşıyorum:liv:
ilk etapta işe yaramadı değil aslında ama sonrası fos, sorun bende galiba:( olduramadıııım

Nasıl arkadaşmış o öyle..Yemekten babaya geçmiş..Hiç anlam veremem bi insan yediği yemeği niye paylaşır ki ?

Sonunda birisi uyardi cok sukur ki vazgecti :) babasina sardi Crowley yemek fotografi paylasmasi mi babasinin fotosunu paylasmasi mi hangisi daha kötü bilemedim..

Skeptical-Third-World-Child-meme-Facebook-food-for-every-like.jpg

çünkü ben beceriksizim çünkü pasta yapınca mutlu oluyorum ve kendimi ascı gibi hissediyorum öğrenme istegim artıyor. :psiz yinedepaylaşmayın can bu çekiyor bir nevi kul (göz)hakkı :)
Konuyu acan güzellik (etiket yapamıyoruz kural yüzünden)öperim seni konu içeriği çok hoş.

Geri