yemeğe davet..

Konu sahibi son olarak 1557 gün önce görüldü
Seni yemeğe davet etsem.
İlk soracağım şey,ne yemek isterdin olurdu.

Farzet seni davet ettim.Ne yemek isterdin?

(merak ettim :) )

Sarma, biber dolmasi, manti veya bu peynirli pogacalar borekler.

Cok istedim galiba. Birini secmem gerekiyorsa, peynirli borekler-pogacalar derdim. ^_^

Evde mi yenilicek bu yemek yoksa disarida mi ?
Evde ise sicak bi corba ile baslangic yapip patates kizartmasi esliginde köfteleri yiyebiliriz :p
Disarda yenilecekse deniz urunleri olabilir. :)

Feyzaa,birini seçmen iyi oldu :)

Leyli sende seç birini,ama nedir?

Soğuk Kahve, yani bu balıktır dimi. :)

Maria puder yine göstermişsin farklılığını haa..iyide ben köy çocuğuyum, vala anlamadım bunlar nedir :)

usta kori sos benim en sevdiğim soslardan biridir Beşamel den önce ki en sevdiğim sos.
Sarı renkte mantar Biber ve tavuk çeşitli baharatlar ile karıştırıp sosu üstüne gezdiriyorsun harika bir tat oluyor kolay ama kıvamı tutturmak zor: )

Diğer yemek ise İtalyan Mutfağı makarna ama güzel bi makarna : )

damardan derken usta ya anlamadım:p
sen karışık bi ızgara de bak acıktım

usta Hani kadinlarin gunu oluyor ya, oyle birsey sandim. Eve misafir davet etmek yemek icin. Bu yuzden cok siralamistim. Birde nickini okumadan yorum yazmisim, bu soruyu soran kadindir diye dusunmustum.

#Peh

usta kori sos benim en sevdiğim soslardan biridir Beşamel den önce ki en sevdiğim sos.
Sarı renkte mantar Biber ve tavuk çeşitli baharatlar ile karıştırıp sosu üstüne gezdiriyorsun harika bir tat oluyor kolay ama kıvamı tutturmak zor: )

Diğer yemek ise İtalyan Mutfağı makarna ama güzel bi makarna : )

Hahh bak şimdi oldu,yememiş olsamda anladım bari..

Makarna iyidir.tanıdık :)

usta Hani kadinlarin gunu oluyor ya, oyle birsey sandim. Eve misafir davet etmek yemek icin. Bu yuzden cok siralamistim. Birde nickini okumadan yorum yazmisim, bu soruyu soran kadindir diye dusunmustum.

#Peh

Bende ,dolma,sarma görünce şaşırdım ya..:cici:

Geri