Yeliz’den mesaj var

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CB471A01-B578-4464-873A-4EDC4A339840.jpeg

Ekli dosyalar

• EC7F4CF9-035D-4D71-BAD0-F06FA92E6B4A.jpeg
    EC7F4CF9-035D-4D71-BAD0-F06FA92E6B4A.jpeg
    76.6 KB · Görüntüleme: 5
Bu sığıra milletvekili maaşı ödeyen sistem utansın yada seçenler utanma duygusu varsa .. Yeliz ablamızı iyi dinleyin akavareler

Bunun gibi kafaları olanları kısırlaştırma yöntemi ile üremesini engellemek gerek.

Kendisi önce cümle kurmayı öğrensin.Anaokul çocuğu bile daha güzel cümle kuruyor.
Bazıları ufka bakarken bazıları da böyle uçkura takılmış.Kimi ne ilgilendirir,kimin kaç çocuk yapacağı.Yalaka...

Yeliz sistemin en önemli adamı.
"İstesem ceketimi vekil yaparım" felsefesinin vücut bulmuş hali.

O kadar absürt bir durum ki yeliz'in hikayesi, bunun yanında herşey akla yatkın herşey mübah.

Yeliz nedir biri açıklayabilir mi?

Adam düşünüyor ve bir sonuç çıkarıyor. Talimatla konuşmuyor. Tabii @Yabani de düşünüyor, ama hep boş şeyler düşünüyor. Bu nedenle de bir milletvekili olamıyor. :)

Vague sen nasıl bi insansın Yeliz’i tanımazsın bu topraklardan nadir çıkan felsefe ilim adamını tanımaman senin ayıbın

Aşırı kolonya'nın zararları.

Vague sen nasıl bi insansın Yeliz’i tanımazsın bu topraklardan nadir çıkan felsefe ilim adamını tanımaman senin ayıbın
Kusura bakma yabani senin gibi gereksiz şeyleri hafızamda yer edememişim demek ki :))

Kusura bakma yabani senin gibi gereksiz şeyleri hafızamda yer edememişim demek ki :))
Böyle gereksiz şeyleri bir daha merak edip sorma vague’m böyle şeyler bizim seviyemizle ilgilidir sen bizden bir kaç kademe ilerdesin

Böyle gereksiz şeyleri bir daha merak edip sorma vague’m böyle şeyler bizim seviyemizle ilgilidir sen bizden bir kaç kademe ilerdesin
Öğrendim ne olduğunu o yüzden dedim gereksiz bir bilgi öğrenmesemde olurmuş .
Hemen bir atar gider üzüyon beni. Öyle demek istememiştim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri