İsmim Yekta Aras Arası pek sevmiyorum Yektadada çok sık "O kız ismi değilmiydi ya" cevabını alıyorum ama yapacak bişey yok. (Unisex bi isim belirtiyimde .Pp ) 05.07.1987' de İstanbulda doğdum .Aslen orduluyum 4 kişilik bi ailede yaşıyorum gerçi aile dendiği zaman aklıma gelen tek şey kardeşimdir onun için yapamıcağım şey yok hani derler ya aile bi yana dünya bi yana ailem (ismen öyle) bi yana kardeşim bi yana.
Fenerbahçeliyim.
Şuan çalışmıyorum Trakya üniverstesinde pazarlama bölümü okudum 2 senelık gerçi sadece bi senesını dogtu duzgun okudum ama neyse : )) girmem gereken bi iş bitirmem gereken bi okulum var geç kaldım biraz ama çokda umursamıyorum aslında herşey olucagına varır düşüncesını fazla benımsedım sanırım. bu kötü bişey evet .
Kolay bi hayatı olmayanlardanım yaşanan bazı şeyler aşılması gereken bazı şeyler herkes gibi benimde hayatımda var bunlar benı bıraz negatıf biri yaptı sanırım.
Aşk denen şeyi ilk yaşayışımda kaybettim yapıcak bişey yok ecele ve kadere karşı gelınmıyor bu yüzden olsa gerek ölüm ve hastalık konusunda fazla hassasım ..
Onun dışında gökyüzü-deniz-yağmur bana hzuur verir. yalnızlıgı sevenlerdenım çoğu zaman kalabalık içindede yalnız kalırım sanırım alışkanlık oldu .Cem Adrıan ve fundy benı alır götürür.onun dışında yazmayı severim ne yazdığıma bakmadan...
Kişilik olarak iki bişey söylemem gerekirse yekta dengesiz-değişken-duygusal biridir dengesızlıgım ve degıskenlıgım farklı anlaşılır genelde sağlık olsun:hih:
İnsanlara çok güvenmem ama güvenıyormuş gibi gösterırım neden bilmıyorum bunu . hani derler ya kendimi gördukce ınsanlara güvenımı kaybettim evet bende öyle bi şekılde bişeyler yasıyoruz ve her zaman yasadıklarımız karşısında masum kalamıyourz bu yüzden olsa gerek çocukları çok severım evet pek anlaşamam ama genede çok severım kız çocuklarını özellıkle hep o gözlerımı dunyaya ilk açtıgım şekılde kalabılmeyı çok ama çok ısterdım.
Yok arkadaş bi kısaltamadım meğer ne cok anlatasım varmış kendımı oldu görüşürüz