yedikleri içtikleri şeylerin çöplerini saklayan sevgili çiftler

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 13 saat önce aktifti
duyduğum en romantik gibi görünen saçma şey. yapmayın. ana haber bültenine düşersiniz.

HWM7dV3.jpg

Özel gelen şeyleri saklarım ben. Mantar tıpalar, yürüttüğüm bardak altlıkları, gerekirse toprak parçası hatırlamak da hatırlatmak da guzel gelmiştir bana.

edit : sevgilili veya sevgililisiz

Özel gelen şeyleri saklarım ben. Mantar tıpalar, yürüttüğüm bardak altlıkları, gerekirse toprak parçası hatırlamak da hatırlatmak da guzel gelmiştir bana.

edit : sevgilili veya sevgililisiz

bir gs forması var bende de hala ama yiyecek içecek ne ya

Her seyine karisin insanlarin her seyine
Yahu nasil mutlu olacaklarsa yapsinlar, bize ne
Belki bir sekilde hatirlatiyor, ilk gittikleri sinema bileti
Ne bileyim, bir tatil bileti
Ben boyle bir insan degilim ama oyle degilim diye de insanlri gomme veya onlari siniflandirma hakini da kendimde bulmuyorum
Bir rahat birakin insanlari : ))

bir gs forması var bende de hala ama yiyecek içecek ne ya

Özel bulunduğu sürece saklanılanın bir önemi kalmıyor aslında. Maksat işte kutuyu açtığinda fotoğraflar gibi seni o günlere götürmesi.
Mesela bu kırdığım bir döküm parça beceriksizliğimi hatırladıkça gülerim :D

]

Demek istediğim ben bu şekilde hatırlamayi seviyorum ve her insanın yöntemi farklıdır. :)

yıllar sonra denk gelip o günleri hatırlatmasını seviyorum ben de. çikolata paketi, sinema bileti, ilk çiçek... duygusal istifçilik tam benim tarzım.

Eski sevgililerimden biri aldığım çiçeklerin yapraklarını kitabının arasında kurutuyordu.
Ayrıldıktan sonra beni sahile çağırdı, sonra çiçek yapraklarını denize attı. Artık bitti diye. Ayrıldığımızın kesin kanıtıymış. Pekiştirmiş. Beni ne çağırıyosun la zaten depresyondayım, kendin at işte.

çöplerinizi çöp kutusuna atın
ilişkiniz dahil

eskiden ayrılırlardı şimdi evleniyorlar. artık gülemiyoruz da bu yüzden.

Çöp seviyorlarsa demek.
Hiçte romantik değil. Vazgeçin sundan.

Messi bir hayat.

Geri