Büyücü seni nasıl ispiyonladı.qebrax demiştim birine, bence hakediyordu.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Büyücü seni nasıl ispiyonladı.qebrax demiştim birine, bence hakediyordu.
qebrax ne demekqebrax demiştim birine, bence hakediyordu.
Bu yaşa kadar başına bir iş gelmeden yaşamış olman harika ya.Silik diye okumusum onu ben udhfjjf
Çok şükür Allah yolundayım ve koruyor fjjfjfjBu yaşa kadar başına bir iş gelmeden yaşamış olman harika ya.
Tanrı seni seviyor sanırım.
Neyim Alman mı?feleğin sillesini yemiş, fenere sevda vermiş.
daha ne gelsin istiyorsun başına. allah başka dert vermesin bir de kendine türküm diyor...
yani uluorta söylenmez böyle şeyler...Çok şükür Allah yolundayım ve koruyor fjjfjfj
Umarım seviyordur gerçekten jfjfnf
Neyim Alman mı?
muzır bir adminimiz gelip banlasa seni ilginç bir ban sebebi hikayesi olurdu bak..Hiç yemedim.
Hmm,olabilir bak.Ona o yetkiyi verenin kulaklarını çınlatırım ben de.muzır bir adminimiz gelip banlasa seni ilginç bir ban sebebi hikayesi olurdu bak..
ben gülerdim.Hmm,olabilir bak.Ona o yetkiyi verenin kulaklarını çınlatırım ben de.
Yani en doğrusu,sanal sonuçta.Tutup da klavye fırlatacak hali yok insanın ne de olsa :]ben gülerdim.
Şuan somut işlemler döneminde olduğunu görebiliyorum.Soyut işlem yeteneğini kazandığında ki o da 11 ve 12 yaş dönemi sonrasına denk geliyor.Soyut düşünme kabiliyetini kazanınca konuşuruz.Kapiş...
O değil de cafer.Birisini mağarana dön diye banladılar lan ahah. Nereden aklıma geldiyse..
Ban sebepleri çok komik, bir de üstüne atarken yazılanlar![]()