Yediğiniz ilginç ban ve sebepleri

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Rapor tuşunu Taciz etti diye ban yiyen vardı kimdi o ?

20 kere falan ban yemişimdir hepsi birbirinden ilginç

Ben hâlâ @angie hanımın maç yüzünden yediği banı aşamadım ya :) daha efsanesi yok.. fetöcüler demişti haah.
Nereden aklıma geldi şimdi..
Gör şu kadını artık Ali Koç.. divan üyesi olması için daha ne yapacak..
Ben hala buna gülüyorum yaa hsjdjxjxjxkckkdkdkdkkfjdj
Mükemmel olay xdxdxd sinirlendirmeyin encimiii <333

20 kere falan ban yemişimdir hepsi birbirinden ilginç
Kırıcısın sen o yüzden yemişsindir xd

Allah yok dediğim için banlanmıştım.Allahın gücü bana yetmediği için imanlı moderatörlerini yolladı ebabil kuşları gibi engel üstüne engel..yinede imana gelmedim

Şurada yazılan ban ve sebeplerini okuyunca, şunu diyorum. Kafayı yemişiz :) tabii yüzlerce saçma ban oldu, gördük yaşadık..
Ama asla angie'nin banının üstüne çıkan görmedim, görmekte mümkün değil..beni şey diye banladılar ekran görüntüsü olduğu ve mesaj saati yazdığı hâlde, inkâr ettikleri için yalan söylüyorsun demiştim.. e abi yalan işte ala ala, 1 saat ban atıldı, tepkiler üzerine açılmıştı.

şu an ki rumuzumu kamuoyuna oylamaya açtığım için kazandığım halde yöneticinin şahsi hazımsızlığından dolayı "bence bad nick ya" diyerekten ban yemiştim.

şey de ilginçti, sevgilisinin iphone alınca onu sevdiğini iddia eden bir hanımefendiyle atışma üzerine kendisinin bel altı vurup patlıcan sürtüşmesinden akabinde ucunda topları bulunan bir halteri tek elle kaldıran tarihi türk sporcusuna kendi kafamı editleyerek girsin minvalinde anlıkta post paylaşmıştım, tabii üstüne ban hahahahahah

Geri