Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben hala buna gülüyorum yaa hsjdjxjxjxkckkdkdkdkkfjdjBen hâlâ @angie hanımın maç yüzünden yediği banı aşamadım yadaha efsanesi yok.. fetöcüler demişti haah.
Nereden aklıma geldi şimdi..
Gör şu kadını artık Ali Koç.. divan üyesi olması için daha ne yapacak..
Kırıcısın sen o yüzden yemişsindir xd20 kere falan ban yemişimdir hepsi birbirinden ilginç
Haklı bir ban olmuş bence anneler kutsaldırForumdaki birisinin annesine küfür ettiğim için ban yemiştim. Bu kadar saçma bir sebep olabilir mi?
saçmalığı benim “ne bu tavırlar *** mı ***tim” capsinden ban yememle yarışır…Forumdaki birisinin annesine küfür ettiğim için ban yemiştim. Bu kadar saçma bir sebep olabilir mi?
saçmalığı benim “ne bu tavırlar *** mı ***tim” capsinden ban yememle yarışır…
Banlan şov yap dedi ve sonuç başka bişey demiyorum ahahahayaaa nasıl bir denk geliştir bööyle totem gibi .p
ama sever seni, banlanmanı istemez
Ayy o kiz tam bir deliydi. Cok seviyordum onu :dRapor tuşunu Taciz etti diye ban yiyen vardı kimdi o ?
Need yaptı bunu need kız mı? PuhahahahahAyy o kiz tam bir deliydi. Cok seviyordum onu :d
Banlan şov yap dedi ve sonuç başka bişey demiyorum ahahaha
Sen narin bir kelebeksin neden banlanacaksın ki :dben hiç banlanmadım ya onu bırak da .p