Yediğiniz ilginç ban ve sebepleri

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
O banı hatırlıyorum merve . Gerçi banı atan kişide ne olduğunu biliyordu. Ama bana kalsa o bir takım şeylerin intikamıydı.

Ek olarak @Publisher senin o kavga ettiğin kişiyide ve bütün forumlarda banlı olan kişiyide tahmin edebiliyorum.
İsmi D ile başlıyor . Nick olarak ise A ile başlıyor.
2, Seçenek dersen ismi M ile başlıyor Nicki H ile başlıyor:
Ama yönetici dersen O 1, secenek %99 doğru :)
Mesleğimle alakalı doğru bilgi aktarmaya çalışırken alaycı bir tavırla banlanmıştım. :)

Son düzenleme:
adı lazım değil buranın isim benzeri bir forumda, iktidar propagandası yapan akpartili yöneticileri itin götüne soktuğum için banlamışlardı.

Tabiki intikamdı :)
O banı hatırlıyorum merve . Gerçi banı atan kişide ne olduğunu biliyordu. Ama bana kalsa o bir takım şeylerin intikamıydı.

Ek olarak @Publisher senin o kavga ettiğin kişiyide ve bütün forumlarda banlı olan kişiyide tahmin edebiliyorum.
İsmi D ile başlıyor . Nick olarak ise A ile başlıyor.
2, Seçenek dersen ismi M ile başlıyor Nicki H ile başlıyor:
Ama yönetici dersen O 1, secenek %99 doğru :)

O kişi Huri idi. Birgün sabah foruma girerim . Yaklaşık 50`i aşkın bildirim var. Hepsi Yönetim Rapor odasi bildirimi neyse alakadar olmaya başladım. Sanırım ya ibrahim abi yada alper idi. BuYuCu bırak uğraşma dedi : Huri yi banladılar.
Nasıl millet her sabah namaza kalkar huride her sabah rapor tuşunu kontrol ederdi
Sahi rapor tuşunu göçertirken ban yiyen bi arkadaş vardı kimdi o ? Sjsjsj

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Öyle bir ban atildiki banlanan şahısla şuan dahi konuşmasam bile şu bir gerçektir ki değil forum tarihinde anayasada bile böyle bir olay olmadı:D
Kısaca tek o dönem haksız ban o kişiye atıldı.Bakin banlanan şahıs ile hala konuşmam ama yediği ban haksızdi

Son düzenleme:
Başka bir forumda adminin sevgilisi “Kartaliçe” nickli beşiktaşlı bir adminiçe vardı.

Galatasaray Beşiktaş maçından sonra

Şu videoyu paylaştığım için admin sevgilisini çevirme yapacağım imasında bulunduğumu iddia edip banlamıştı.

Sonra derin Galatasaray açtırdı banımı.

Geri