Yediğiniz ilginç ban ve sebepleri

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
“Pipi” dedim diye banlandım.
açıklaması da “pipiyle ne demek istediğini anladık” oldu.
başka ne diyebilirim ki

Benimki forumsaldaydı yalnız. Burada banlanmadım hiç.

O kadar çok var ki ayıramadım şimdi arkadaş hatrına atılan onlarca ban hepsi birbirinden özel yine olsa yine yapardım pişman değilim..

Ne güzel ya insanlar ban sebebini anlatıyor.. nasip olur mu sbsjs

Sahi rapor tuşunu göçertirken ban yiyen bi arkadaş vardı kimdi o ? Sjsjsj

P*k yiyen dediğim için... Özellerde her türlü haltı yerler genelde edep,ahlak kovalarlar. Aynen aynen en edepli sizsiniz xnccdjdkd

O kadar çok var ki ayıramadım şimdi arkadaş hatrına atılan onlarca ban hepsi birbirinden özel yine olsa yine yapardım pişman değilim..
Ahahah hatirladim ben kalmistim sen yemistin bani .
Ama garip olan kufur eden bendim o kismi pek cozmedim hala ,s

Ahahah hatirladim ben kalmistim sen yemistin bani .
Ama garip olan kufur eden bendim o kismi pek cozmedim hala ,s
Zaten çoğu banımı arkadaşlarımı korurken yedim sonra onlar ne yaptı gitti düşmanlarla dost oldu hayatta böyle işte kimse için kimseyle kötü olmaya değmiyor kardeş.. .d

Run konuyu sen açtığın için sana cevaben yazacağım. Geçmiş olsun : ) Gelince okursun yazdıklarımı.

Emre Abi’nin yönetiminde de İbrahim Abi zamanında da uyarı bile almadım ben. Ban yemedim hani marifetmiş gibi değil, yöneticilere yakın da değilim belki zırt bırt ban yiyen kişiler benden daha yakındır yönetime. Ben çok uzağım ya, insanlara uzağım, konulara uzağım çoğu zaman ne oluyor ne yaşanılıyor anlamıyorum. Ait hissedemiyorum yıllarca girip forumun bir parçası hissetmedim kendimi. Bu yüzden kişisel kavgalarım hırslarım yok. Giriyorum yazıyorum çıkıyorum forum bundan öteye gitmedi. Bir iki tane reele taşıdığım kişi, dostum kardeşim dediklerim oldu daha fazlasına fırsat vermiyorum. Çok içinde olmamak heralde bulaşmamak tadında bırakıp çıkmak. Bir gün iyice tiksinti geldiğinde girmemek ama veda etmeden : ) Neyse bakalım benim durumlar böyle.

Bir keresinde de, eski konuları hortlatıyorum diye X'den uyarı almıştım ve ban'a ramak kalmıştı. ^73

Geri