nedebenmecnun
Gümüş Üye
“Pipi” dedim diye banlandım.
açıklaması da “pipiyle ne demek istediğini anladık” oldu.
başka ne diyebilirim ki
açıklaması da “pipiyle ne demek istediğini anladık” oldu.
başka ne diyebilirim ki
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İyi bilgi…hangisi olduğunu hatırlamadığım bir konudaki üstümdeki hanım üyenin sütyen bedenini sorduğum için.
Ahahah hatirladim ben kalmistim sen yemistin bani .O kadar çok var ki ayıramadım şimdi arkadaş hatrına atılan onlarca ban hepsi birbirinden özel yine olsa yine yapardım pişman değilim..
Zaten çoğu banımı arkadaşlarımı korurken yedim sonra onlar ne yaptı gitti düşmanlarla dost oldu hayatta böyle işte kimse için kimseyle kötü olmaya değmiyor kardeş.. .dAhahah hatirladim ben kalmistim sen yemistin bani .
Ama garip olan kufur eden bendim o kismi pek cozmedim hala ,s
Ne demis atalarimiz " acima yetime doner koyar g.. " ,ppZaten çoğu banımı arkadaşlarımı korurken yedim sonra onlar ne yaptı gitti düşmanlarla dost oldu hayatta böyle işte kimse için kimseyle kötü olmaya değmiyor kardeş.. .d
paşam hg. yürüyor muyuz yeni yönetimin üzerine.Selamınaleykğm gençler noluy burda
az mesaj az ban ben böyle bir çözüm buldum. mevsimler geldi geçti bayadır banlanmıyorumpaşam hg. yürüyor muyuz yeni yönetimin üzerine.