Yedi erkeği öldüren kadın

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
aileen carol wuornos , florida da fahiselik yapan bir ablamiz seri katil listesine girmistir. meth kullanimindan oturu yuzu malefic gibidir. 7 erkegide kendisine tecavuz ettigi icin oldurdugunu soylemistir ki hepsi de musterisidir. Mesru mudaafa olarak iddada bulunsada 12 yil hucrede kalip igne ile idam edilmistir. Ayrica kendisinin yakilmak gibi bir vasiyetide vardir. Eh erkeklerden seri katil oldugu kadar kadinlardan da olmasi muhtemel fakat kurbanlarinda yapilan otopsi sonucu kendilerinin ablamiza tecavuz etmedigi saptanmistir. 89'dan 90 a kadar ki surecte 7 kisi oldurmustur. Ve hepside 22 lik tam donanimli tabanci ile yapilmis.
Silah tasiyan bir fahise , abla biber gazi tasisan daha iyi olurmus.

aileen carol wuornos , florida da fahiselik yapan bir ablamiz seri katil listesine girmistir. meth kullanimindan oturu yuzu malefic gibidir. 7 erkegide kendisine tecavuz ettigi icin oldurdugunu soylemistir ki hepsi de musterisidir. Mesru mudaafa olarak iddada bulunsada 12 yil hucrede kalip igne ile idam edilmistir. Ayrica kendisinin yakilmak gibi bir vasiyetide vardir. Eh erkeklerden seri katil oldugu kadar kadinlardan da olmasi muhtemel fakat kurbanlarinda yapilan otopsi sonucu kendilerinin ablamiza tecavuz etmedigi saptanmistir. 89'dan 90 a kadar ki surecte 7 kisi oldurmustur. Ve hepside 22 lik tam donanimli tabanci ile yapilmis.
Bi daha eskort çağırmam bu bana ders oldu

Bi daha eskort çağırmam bu bana ders Oldu

12 yıl hücrede kaldıktan sonra iğne ile idam edildi yazıyor orda
İdam kararı çıkana kadar davası sürmüş
Bazı seri katiller çok sonra idam edilebiliyor. Örneğin john wayne gacy 33 kisiyi oldurup evin bodrumuna gommus adam 77 de yakalanip 80 de idam edildi. Adamin evinde ki cesetleri cikarmak 5 gun surmus jshdhdj
Bu arada Stephen King'in "O" romaninda ki pennywise'in da ilhan kaynagidir kendisi

Fahişenin tecavüze uğradım demesi .. Gerçi tecavüz zorla yapılana denir.. Bu kadının mesleği fahişelik olmasaydı yani seks işçiliği diyorlar bizim ülkede bu işe bu normal bir kadın olsaydı mahkeme savunurdu.. Mahkeme diyor'ki tamam tecavüze uğradım iddasını yapıyorsun ama ya parada anlaşamadın'da sonra öldürdüysen ? Yani mesleğin bu nasıl inandırcan bizi inandır diyorlar.. bu olayı izlemiştim sanırım karıştırmıyorsam kadını tanımadımda böyle bir ekran gözüm önüne canlandı.. görüntüsel değil sözel olarak konuşulanları hatırlıyorum alt yazı kısmı bir aklıma geliyor..

Geri