Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İnsanları anlamak zor doğrusu kendini anlamaya çalışmak dahada zor aslında yok oluyor yavaş yavaş herşey kaybolan hayaller dahilinde gökyüzüne hapis olmuş bir et parçasıyım ben duygularımın yokluğunda düşünsene...? Yazmak ne güzel şey bu hayatta yazamayan ruh hali çok iken çok iken birşeydik bir iken çok şey,, Allah'ım bana sabır ver güç ver en çok da güç ver ben sana hiç bir şey veremezken arsız halimin seviyesizliğiyle..
Mutlu olduğum zaman sırf yazmak için o gün kendime acı çektirmek için, ağlatmak için , mutsuz olmak için ne varsa yaparım. Genelde yazan herkes bunu yapar. Yazmak nefestir.
Yazmak, çiğ et gibidir.
Yazmak, ateşi avuçlamak gibidir.
Yazmak, insanlığa aykırı bir isyandır.
Yazmak, intihar süsüdür.
Yazmak, kendini aldatmaktır.
Yazmak, ihanettir hayata.
Yazmak, cennetten kovulmaktır.
Yazdığın zaman tam bir piç olursun. Yazmak eylemi, senin en büyük sınavındır. Cehennemde ki cennettir. Bakmayın böyle durduğuna. Ürkütücü duruyor ama yazar için tamamen gerekli şeyler.