Yazışarak karşındaki insanın karakterini huyunu çözebilir misin?

Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü

Yazışarak karşındaki insanın karakterini huyunu çözebilir misin?​

Biraz da bakışarak olabilir mi acaba? Ay hem yazıştık hem bakıştık bari biraz da oynaşarak çözelim. Hee oldu. Bu yaşıma kadar iffetimle geldim oynaşmam asla kat'a. Yürrüüü, iki kırıttın diye ağzım açık kalacak mı sandın.

Ben içerek huy çözmeyi severim.

Kısmen diyelim çünkü yazışmayla sadece kişinin dili, üslubu, sabrı, empatisi ve sınırları hakkında ipuçları verir. Ama karakterin tamamı orada görünmez. Bazı huylar ancak yüz yüze, stres altında ve zamanla ortaya çıkar hakkında ipuçları verir tutarlılıkta ve zamana yayılmış davranışlarda anlaşılır...

Karakteri değil ama o anki enerjisi, size yansıttığı modu anlaşılabilir.

Bu cocuk da cok degisti.

Sözlüde daha iyiyimdir qq bir dinleseniz hak vereceksiniz:D

Kişiye göre değişir. Yanıltmak isteyen sizi çok güzel tongaya getirir.

Heç bişi anlasılmaz. Beni cözen var mı bak 30 senedir yazıyom buraya

Cıks-belki kısmen şeklinde ekleme yapıyorum-

Onu bunu bilmem sanal medyada herkes görünmek istediği yüzünü en mükemmel şekilde yansıtıyor. Tropikal meyve Diye bakıyorsun sonunda armut çıkıyor. Tamam tamam da, tropikal bölgede yetişmiş olması onun bildiğimiz armut olduğunu değiştirmez.

Onu bunu bilmem sanal medyada herkes görünmek istediği yüzünü en mükemmel şekilde yansıtıyor. Tropikal meyve Diye bakıyorsun sonunda armut çıkıyor. Tamam tamam da, tropikal bölgede yetişmiş olması onun bildiğimiz armut olduğunu değiştirmez.
Herkes sen ve ben gibimi ağam şu ortamda.

Yazım dili ancak kişinin dile hakimiyeti hakkında fikir verebilir ancak sağlıklı karakter analizi için yüz yüze iletişim ve gözlem gerekiyor.

Anlamaya çalışırim bir profil çizer az çok ama gözlerine bakıp beden dili vs olmadan asla kimseyi çok analiz edemezsiniz enerji başka bişey tabi çok ipucu verir

Geri