Yazın en sıcak gününde çarşaf giyen kadın

• Kullanıcı Eru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 61 gün önce görüldü
Carsafi her ne kadar tasvip etmesem de icten ice takdir ettigim kisidir. Takva kolay sey degil

Dini inancları uğruna giyiyordur obur tarafta giymedigimiz icinde bize kafanizmi guzeldi bile demeden sicagin dibibe atabilirler

Sort giyip tavuk butu gibi gezenlerden daha mantikli geliyor musluman bir insan icin..
Kirmizi sortliiiii-ler kizmasin .s.d

Cehennemin stajının yapıldığı havalarda nefsinin klimalarını açan kadındır bir nevi
hakkı ile giyene saygım sonsuz
Ayrıca inançları gereği örtünen kadın mevsimsel şekle şemale girmez

bi bok atmak için açılan konu daha.
islamiyetle derdiniz ne?
anladık inançsızsınız, kimsenin bişey dediği yok ama sizin derdiniz sadece islamla
aynı ölçüde diğer dinlere tepkiniz yok nedense.
neyin peşinde olduğunuz bile belli değil.
keşke biraz insan olabilseniz de insanları sevebilseniz.

lan bak akşam akşam gerdiniz benim gibi sakin adamı

Hop! İnancından ötürü değil çarşaf, istersen palmiye yapraklarını takıp gezebilir. Kışın ortasında şort giyen kadınlarla dalga geçmeye hakkı yoktur. Biz dalga geçeriz, mantıken hatadır kışın şort giyilmesi. O dalga geçemez, mantık yoktur hayatında zira, kendisi Allah'ın sıcağında manto giyiyordur. Bilmem anlatabildim mi!!!

Tavuk butu leylimleyyy aheyyy
Dalga gectim..

Yaz günü bari beyazından giyseler , Güneş Çekmez

mevsimlik bir giyecek değildir kişinda giyer yazinda ,dertlenme sen.

Herkesin giydiği kendine tabi de gözünü de örten görmüştüm ona bir anlam veremedim.Takılıp düşer insan ya malum bizim ülkede açık bırakılan kanallar,biçimsiz kaldırım taşları,yol ortasında duran ismi değişik cisimler meşhurdur.

Kimsey Ilgilendirmez...

sicak yazda mini şort giyenleride siniflasdiriyormusunuz?

Ister carsaf giyer ister mini etek giyer
Herkes kendinden Sorulur Sorulacak

Geri