ne
Elmas Üye
-
-
-
-
Herkez değil Herkes.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Birleştir Sayın admin hanımBuna benzer bir konumuz vardi sanki
Konu adini hatirlasam birlestiricem de neyse konu sahibi cikar zaten o zaman bakariz caresine sayin ss hanimBirleştir Sayın admin hanım
Saygıdan öyle seslendim...dKonu adini hatirlasam birlestiricem de neyse konu sahibi cikar zaten o zaman bakariz caresine sayin ss hanim
Birsey demedimSaygıdan öyle seslendim...d
Ama sen yazınca Bi korkuyorum sanki ban gelecek gibi az sonra : DBirsey demedimsen nasil yazdinsa bende oyle cevap verdim napim
Yok be ne alaka okadar da sevimsiz degilimdirAma sen yazınca Bi korkuyorum sanki ban gelecek gibi az sonra : D
Peki peki :dYok be ne alaka okadar da sevimsiz degilimdir![]()
Onu bende hep düşündüm yayım çok anlamsız geliyor bana yayın daha mantıklı ama TDK işte.dYayimlamak mi yayinlamak mi, hem neden yayin degil de yayim sacma....
çünkü yayılıyor.Yayimlamak mi yayinlamak mi, hem neden yayin degil de yayim sacma....
Yayin neci buradaçünkü yayılıyor.
sen yayınlamış olduğunda sadece seni bağlıyor, yayımladığında yayılıyor ki bana kadar ulaşıyor.
yayımlamak, eylemi sen merkezinden dışarı çıkarıyor. aslında senin amacında yayımlamak, yaymak.