Yazıların Büyük Küçük Yazılmasına Sinir Olur musunuz?

Konu sahibi son olarak 983 gün önce görüldü
Yazıların Büyük Küçük Yazılmasına Sinir Olur musunuz?

Evet, fazlasıyla. Mesajınızda yazdığınız gibi her kelimenin büyük harfle başlatılmasına da sinir olurum. Cümle sonlarına konan soru işaretlerinden önce boşluk bırakılmasına da sinir olurum. Olur olmaz her yere konan ya da hiç konmayan virgüllerden de nefret ederim.

Çok sinirliyim, çok.d

Dongucan hanimcim sinirlenmeyiniz, bazen explorer kendi degisitiriyor kelimeleri sacma bi sekilde buyuk yapiyor, her defasinda duzeltmeye calisiyorum ama takdir edersiniz ki telefondan girildiginde bu can sikici olabiliyor .p Yani bilerek ve isteyerek olmuyor .p

bir ciddiye alan ben miyim şimdi soruyu? .ddddd

Bir kere göz estetiğimizi bozuyor yahu. Bir de başlık yazar gibi içerik metinlerinin de her kelimesinin baş harflerinin büyük yazılması sinir bozucu. Yapmayın lütfen.

Düzgün yazılması taraftarıyım. Büyüklü küçüklü veya kelimeleri eksik olarak yazılması sinirimi bozar.

Bir ara forumlarda modaydı bu. Caps lock'u keşfeden, atarlı,/giderli özlü sözler paylaşıyordu. Sonra "dahi anlamındaki -de ayrı yazılır" sloganıyla ortaya çıkan Türkçe sevdalıları adlı faşist örgüt ile birbirlerini absorbe ettiler.

Olmuyorum, şu de da ayrımına takılanlara çok sinir oluyorum

Hem de nasıl.
Türkçe'nin katli ve ergen modası.

Geri