Yazık oldu Bahçeliye

Konu sahibi son olarak 2413 gün önce görüldü

Benim bu sitede kendim yazıp, kendim okuduğum gibi Bahçeli de hala kendisini lider zannediyor, kendisi konuşup, kendisi dinliyor.

Son kullanma tarihinin geçtiğini, sadece AKP'nin stepnesi olduğunu boş konuşmalarla koltuğunu muhafaza edemeyeceğini, yakında Mesut Yılmaz gibi bir "eski lider" olacağını hesaplıyamıyor.

Bahçeli; bu aralar 'bir dediğini iki etmediği' yeni kankası, Recep Tayyip Erdoğan hakkında Geçmişte:

28 Kasım 2010 tarihinde:

Bu hükümet ülkeyi iyi yönetememektedir. Terörle mücadelede başarısız kalmıştır. Bundan sonrada yapacağı bir şey kalmamıştır, çünkü, terörizm bu Hükümeti ümüğünden yakalamış, sıktıkça istediğini almaya çalışıyor. 'Televizyon aç' diyorlar 'Başüstüne' diyor, 'Kurs aç' diyorlar, 'Başüstüne' diyor, 'PKK'yı siyasallaştırın', 'Başüstüne' diyor, 'Ateşkesi filan güne kadar kestim' diyor, 'İyi yaptın, başüstüne' diyor ve istediği zaman istediği kişilerle İmralı'da görüşüyor.

Görüşmeyi tespit edip söyleyenlere, 'Bunları ispat edemezseniz şerefsizsiniz' diyor ama Lübnan'dan gelirken, 'Devlet bunlarla görüşüyor' diyerek 'Şerefsiz' dediği sözü geri alıp, şerefsizlik yapmaya devam ediyor. Böyle bir dönemde Türkiye'nin bu AKP yönetiminden kurtulması lazımdır.''

Dediğini.

02.06.2015 - tarihinde:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, şu anda Türkiye Cumhuriyeti’nin Recep Tayyip Erdoğan’ın kuşatması ve tazyiki altında olduğunu belirterek, fitne saçtığını ve her gün dedikodu yaptığını ileri sürdü. Erdoğan’ın, kendisiyle ilgili ’HDP Meclis’e girmezse ülkede kaos olur, erken seçime gidilir’ iftirasında bulunduğunu söyleyen ve ispata davet eden Bahçeli, "Bak sayın Erdoğan, MHP Genel Başkanı olarak, bölücü HDP’nin Meclis’e girmediği takdirde kaos olur türünden bir beyanatım varsa ve sen bunu somut şekilde, yer ve zamanını göstererek açıklayamıyorsan, tekrar ifade ediyorum, alçaksın, şerefsizsin. Erdoğan, sen nasıl bir Müslümansın? Hadi Cumhurbaşkanı olmanı geçtik de, nasıl bir insansın?"

Dediğini, unutmuş gözüküyor.

Kaynak: Bahçeli?den Erdoğan?a tepki: Açıklayamıyorsan alçaksın, şerefsizsin - Son Dakika Haberler

**

Bahçeli bu gün ne diyor:

YSK adaletli bir kararla milletimizin yüreğine su serpmiştir diyor.

(bu vesileyle Bahçelinin adalet anlayışının AKP'ye stepne olması ile birlikte sıfırlandığını da anlıyoruz)

**

Bahçeli, Kılıçdaroğlu için : "Yargıya çete diyen sözde bir partinin genel başkanı sıfatını taşıyan ve milletvekili olan sana sesleniyorum, gel dokunulmazlığın kaldırması için bir talep ver, 'ilk oyu ben vermezsem namerdim' diyorum.

( Demirtaşı etkisiz hale getirdiler, MHP'yi parçaladılar, geride sadece Kılıçdaroğlu kaldı, dayak attırdılar, diri diri yakmaya teşebbüs ettiler olmadı, Kılıçdaroğlunu da etkisiz hale getirirlerse muhalefetsiz bir memlekette istedikleri gibi at oynatacaklar, bu konuda Bahçeli de AKP'nin maşası görevini seve seve yerine getirir.)

Yazık oldu Bahçeliye, bir parti lideri bu duruma düşmemeliydi
.

Geri