Yazık ki Chp'lisin.

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
Gerçekten böyle bir başlığı atabileceğim Aklıma hiç gelmezdi. Ama bugün içinde bulunan durumu anlatacak daha güzel başlık bulamıyorum.. Dürüst olayım Hiçbir zaman CHP'nin destekçisi olmadım Ve ona oy vermedim Ancak Her zaman şunu düşünürdüm CHP'li insanlar Göstermelik bile olsa Okur, Düşünür, Yorum yapar. Gençlik zamanlarımda Karşılaştığım Birçok CHP'li arkadaşım Olan olaylar ile Günlük güncel siyaseti değerlendirilir Ona göre Kafalarındaki Ütopya doğrultusunda Fikir sunar Şöyle olabilir derdi. Bugün yaşananlara Ya ben hala Atatürkçüyüm deyip CHP'yi savunanlara Gerçekten çok acıyorum Acaba hiçbiri görmüyor mu Atatürk ilke ve değerleri doğrultusunda Ne kadar adım atıyorlar Ne kadar ilerici bir görüş fikir öne Sunuyorlar Açık ve net söylüyorum Dıştan gözlemlediğim budur benim Bugün CHP hiçbir şekilde bir fikir üretemeyen tek bildiği kötüdür kötü demekten başka bir şey olmayan Kıçını koltuk Sevdasına ayıramayan Bir sürü insanlar ibaret Sadece Milletvekili maaşı için Duran Devlet Düşmanı yapıdır. Adı Ana muhalefet partisi Daha muhalefet nedir onun tanımını bilmediğinden eminim Ben söyleyeyim de öğrenmiş olsunlar bari Muhalefet Mevcut Yönetimde iktidar sahibi olan Partinin Eksik ve hatalı yönlerini Doğru ve olabilir yöntemlerle açıklayan Ve bu doğrultuda Gerçek Petek irade sahibi olan Milletten Devleti yönetmek amacıyla Oy Yani Irade sahibi olmayı amaçlayan kurumdur. Bugün baktığımızda böyle bir şeyin esamesini bile rastlamıyoruz Bakıyorsun her Programda O kötü bu kötü şu kötü onu böyle yapıyor bunu böyle yapıyor. Arkadaş Tamam ben üniversite okumamış olabilirim Ama şunu biliyorum üniversitelerde Reklamcılık konusunda bir kural vardır ders vardır yani reklamın iyisi ve kötüsü olmaz Bir yerde kötü bir şey vardı Ersin millet O kötü görmek için yine gider bakar E tamam Hadi diyelim bunu biliyorsun O zaman niçin Kötünün kötü olduğunu örneklerle Daha iyi yapılabilecek Çeşitli Varyasyonlar ile açıkla mıyorsun ki milleti yanında destekçi Bulabilirsin? Bugün yanına açık ve net şekilde Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin düşmanı olduğunu Yok parçalanması gerektiğini Demokratik özerklik olarak ifade eden Bir PKK'lı grup ile Ittifak kurup Yanına da Güya milliyetçi olduğunu söyleyip halby tek derdi kendisine koltuk yapma derdin olan bir Saçı Uzun aklı kısa Bir yalakaya alıp Niçin hala Atatürkçüyüm Demeye cesaret edebiliyorsun Ben bir Atatürk hayranıyım Ama sırf sizin gibi Sadece Atatürk'ü �şine geldiğinde Atatürkçüyüm diyerek Dinlendiren ler yüzünden Atatürk'ün Kurduğu CHP'den tiksinir hale geldim Korkarım ki Bu süreç Bugün Kapatılması gündeme getirilen HDP yerine Ilk önce Sizin kapatılma nızza sonuç bulacak. Ve bugün hala Ben CHP liyim Diyebilen ne kadar insan varsa Hepsinin Aklından şüphe ederim Yazıklar olsun...

Keşke sabah açaydın
Şimdi yatacam mevzu çıkarsa aklım burada kalacak.
Nöbetçi yok mu forumda sabahlayacak takip etsin sabah anlatsın bize.

Geri