yazıcım çalışmıyor

Konu sahibi son olarak 3236 gün önce görüldü
yazıcıyı bilgisayarıma tanıttım ama bilgisayarı tekrar açınca gitmiş.yada ben yazıcı ayarlarını karıştırırken bir şekilde gitmiş.yazıcıyı kurmaya çalıştığımda aygıt sürücüsü yüklenemedi diye hata veriyordu.şuanda ise yazıcıyı silmeye çalıştığımda silmiyor.yazıcımı nasıl silip yeniden kurabilirim?

Virüs bulaşmıştır bi pcr testi yaptır bence.p

Revounistaller diye bir program vardi silinemeyen dasyalari silen onu deneyip tekrardan kurun

her türlü testi formatı yaparım yeter ki kurayım şu yazıcıyı. :D yardımcı olabilecek olan var mı?

varsayılan yazıcı yapmaya çalıştığımda silinmeyen yazıcıyı,düzeltilemedi diyor.yazıcı silinmiyorda.ben yazıcıyı nasıl kuracağım?lütfen acil yardım.

Revounistaller diye bir program vardi silinemeyen dasyalari silen onu deneyip tekrardan kurun

zorla kaldır deyince hiçbir gereksiz öğe bulunamadı diyor ve yine kaldırmıyor.napmam gerekir acaba?lütfen yardım.

Aygıtlar ve Yazıcılar bölümünden yazıcını kaldır sonra driver'ını tekrar kur.

Aygıtlar ve Yazıcılar bölümünden yazıcını kaldır sonra driver'ını tekrar kur.

bu dediğiniz şeyi yapmıyor işte.bir yöntemle kaldırıp tekrar kurdum.ilk başta düzgün kurdu sonra birden 3 tane yazıcı çıktı.galiba silinmiyordu onlar herhalde sonra yazdırma biriktiricisini açtıktan sonra silindiler.tekrar kurdum.3 tane birden kuruldu.diğerlerini kaldırdım.bir tanesi kaldı.ama birşey yazdırmaya çalışınca şöyle bir hata verdi.bir startdocprinter çağrısı çıkarılmadı diyor.bu hatayı nasıl düzeltirim?

senin pc kullanman yasaklanmalı , hep bişileri bozuyosun be mübarek

Geri