Yazıcıdan anlayanları buraya alabilir miyim?

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Çok şey istemiyorum ucuz ama mükemmel olsun .p.
Tamam neyse cıvımıyorum.

Şimdi ben kpss'ye tekrar bir şans verme kararı aldım. Bu nedenle de lazım olacağını bildiğimden eve küçük ve kullanışlı bir yazıcı alayım dedim. Lakin yazıcılardan anlamıyorum. Tonerli, püskürtmeli, lazerli falan ne nedir bilemedim. Çok yüksek bir mebla da ödeyemeyeceğim, hem uygun fiyatlı hem de bol çıktı alabileceğim, iş görür bir şey istiyorum. Fiyatları hakkında bilgim de yok açıkcası. Netten baktım çok uygunlar da var, uçuk fiyatlılar da. Aralarında ne gibi farklar var onu bile anlayamadım yani o kadar cahilim. :anla:

Doldurulabilir kartuşlulardan al.
Bizdeki yazıcı bundan değildi. Kullanamadık, kullanamıyoruz. Orijinal kartuş istiyordu galiba.

Doldurulabilir kartuşlulardan al.
Bizdeki yazıcı bundan değildi. Kullanamadık, kullanamıyoruz. Orijinal kartuş istiyordu galiba.

Bir de o kartuş sorunları var işte. Bazıları küçükmüş ve hemen bitiyormuş, bazıları kullanmayınca tıkanıyormuş falan. Kafam karışınca dedim belki forumdan yardım çıkar. :)

Çok şey istemiyorum ucuz ama mükemmel olsun .p.
Tamam neyse cıvımıyorum.

Şimdi ben kpss'ye tekrar bir şans verme kararı aldım. Bu nedenle de lazım olacağını bildiğimden eve küçük ve kullanışlı bir yazıcı alayım dedim. Lakin yazıcılardan anlamıyorum. Tonerli, püskürtmeli, lazerli falan ne nedir bilemedim. Çok yüksek bir mebla da ödeyemeyeceğim, hem uygun fiyatlı hem de bol çıktı alabileceğim, iş görür bir şey istiyorum. Fiyatları hakkında bilgim de yok açıkcası. Netten baktım çok uygunlar da var, uçuk fiyatlılar da. Aralarında ne gibi farklar var onu bile anlayamadım yani o kadar cahilim. :anla:

Fiyat aralığını söylersen uygun bir model önerebilirim. En yakın arkadaşım fotokopi teknisyeni ama satıcı değil üretici firmaların bir tanesinde tamir ve bakım onarımı yapıyor.
Yardımcı olurum.

Fiyat aralığını söylersen uygun bir model önerebilirim. En yakın arkadaşım fotokopi teknisyeni ama satıcı değil üretici firmaların bir tanesinde tamir ve bakım onarımı yapıyor.
Yardımcı olurum.

Fiyatlar hakkında fikrim olsa aralık vereceğim de yok ki. Ne kadar ödemem gerekiyorsa ödeyeceğim, lazım çünkü ama mümkün mertebe parasını hak eden ve pişman emeyecek bir şey istiyorum. Bir de boyutu kaba olmamalı.

Yok bir sey olmaz garantisi mutlaka vardir, ama sadece yazici gorevi olani alma, cunki fotokopi, ya da scan her zaman lazim olacak sana. USB kablosu yeri, kart yeri filanda olsun.

renkli mi lazım renksiz mi müdür en önemli şeyi atlamışınız bi kişide çıkıp sormamış dağıtırım burayı

Fiyatlar hakkında fikrim olsa aralık vereceğim de yok ki. Ne kadar ödemem gerekiyorsa ödeyeceğim, lazım çünkü ama mümkün mertebe parasını hak eden ve pişman emeyecek bir şey istiyorum. Bir de boyutu kaba olmamalı.

Akşama fiyat ve performans özelliklerine göre tam liste halinde seçenekleri yazarım, beğendiğiniz olursa alırsınız.

Yok bir sey olmaz garantisi mutlaka vardir, ama sadece yazici gorevi olani alma, cunki fotokopi, ya da scan her zaman lazim olacak sana. USB kablosu yeri, kart yeri filanda olsun.

Scan binde bir lazım olur da fotokopi şart. Yalnız sen böyle diyince ben alsam da kullanamam gibi geldi. :D Hiç yazıcım olmadı ki. Ünideyken yurdun karsısındaki bakkaldan kendi çıktılarımı kendim alıyordum sadece ama teknik donanımdan zerre anlamıyorum.

renkli mi lazım renksiz mi müdür en önemli şeyi atlamışınız bi kişide çıkıp sormamış dağıtırım burayı

Renksiz müdür, renkli de binde bir lazım olur ama olursa iyi olur tabi.

ya niye renksiz bakarsin bir gun lazim olur almisken hepsi bir arada al .p

Ben kendim evde HP'nin All-in-One Deskjet'ini kullanıyorum. 2130 olması lâzım spesifik modeli. Ev tipi için gâyet uygun. Renkli ve renksiz yazdırma, tarama seçeneği ve fotokopi mevcut. Çoğu zaman orijinal kartuş kullanmaya özen göstermeye çalışsam da aralarda kartuş dolum yerlerinden doldurtuyorum, zararını görmedim. Yaklaşık 5 veya 6 yıldır kullanıyorum. Yazıcı alırken de özellikle yazdırma belirtimlerine dikkât ediniz.

hayiiiir hplaserjet 4300 sakin alma :D benim gibi tornavida cantanda gezersin hahaha

Minareyi alan kilifini hazirlar :D

Dün 9 sayfa çıktıya 10 tl verince yetti gari dedim. :D Sınav zamanı çok alırım ben çıktı mümkün değil altından kalkamam.
Üni çevrelerinde uygun sadece. Kırtasiyeler, internet kafeler falan insanı çok kazıklıyor.

Akşama fiyat ve performans özelliklerine göre tam liste halinde seçenekleri yazarım, beğendiğiniz olursa alırsınız.

Olur, çok sevinirim.

Geri