Yazgı

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Baktım da bu cadı nın konusu yokmuş ben açıp iki kelime yazıp sinir edeyim dedim :D

Kendisi;renkli,samimi,güleryüzlü,eğlenceli biri. Aynı zamanda erkek düşmanı :p Benimle uğraşmayı seviyor. (:

Foruma üye olduğumda ilk tanıdığım ve kanımın kaynadığı üyelerden birisi olup duygusal, kibar, iyi niyetli ve samimidir. Duygularını yazıya güzel aktardığı gibi, karşı tarafa o hissi vermekte de çok başarılıdır.

2020 yılına yaklaşırken sonunda o aradığı huzur ve mutluluğu bulmuşa benziyor. Dilerim öğrencileri ile kavuşması da en kısa sürede gerçekleşir.

Sevgiler...

Yazgı hanımı sevdiğimiz doğrudur, gerçi ben uzaktan uzağa sevmeyi severim :) hakkında bildiğim tek bir şey yok.
Forum içinde ki davranışları güzel, bazen çocukça, kimi zaman çok mantıklı. Birazcık alınganlık yapar arada, güzel de yazar her zaman. Selam ederim o zaman.

Yazgı...
Uzaktan sevmeyi sevdiğim naif hanım.
Öyle tatlı geliyor ki bana.
Yorumlarını okudukça keyiflenirim. Hep ol sen.
Ama en çokta hep iyi ol!

Ah nasıl görmedim ben bunu
Sevgili Yazgı kalbine hiç kötülük değmesin
Susarak bile anlaşabileceğim biri o
Hemhal olmayı biliyor kalbinin güzelliği yüzüne yansımış
Iyi ki var
Hep ol

O bir balbebek...
Hem aşşşırı şanslı hem çok güzel....
Biz de yalan yok...
Çok severim,öperler.

Baktım da bu cadı nın konusu yokmuş ben açıp iki kelime yazıp sinir edeyim dedim :D

Kendisi;renkli,samimi,güleryüzlü,eğlenceli biri. Aynı zamanda erkek düşmanı :p Benimle uğraşmayı seviyor.

Çok minnoş bi insansın ya sen ;d Konumu açma şerefine nail olduğun için çok şanslısın ;p Ayrıca ben erkek düşmanı değilim sen kadın düşmanısın (sarışınlar hariç) :hö:

Foruma üye olduğumda ilk tanıdığım ve kanımın kaynadığı üyelerden birisi olup duygusal, kibar, iyi niyetli ve samimidir. Duygularını yazıya güzel aktardığı gibi, karşı tarafa o hissi vermekte de çok başarılıdır.

2020 yılına yaklaşırken sonunda o aradığı huzur ve mutluluğu bulmuşa benziyor. Dilerim öğrencileri ile kavuşması da en kısa sürede gerçekleşir.

Sevgiler...

Canım Lefty ne güzeldi değil mi o ilk zamanlar. Ben o günlerin samimiyetini özlüyorum. Bu geçmişe özlem hiç bitmeyecek bende sanırım. Hep var ol burda, yanımda, hayatımda.. Senin dostluğun ve bu şekilde hiç konuşmadan bile her halime bu kadar hakim oluşun beni mutlu ediyor.:tatli:

Yazgı hanımı sevdiğimiz doğrudur, gerçi ben uzaktan uzağa sevmeyi severim :) hakkında bildiğim tek bir şey yok.
Forum içinde ki davranışları güzel, bazen çocukça, kimi zaman çok mantıklı. Birazcık alınganlık yapar arada, güzel de yazar her zaman. Selam ederim o zaman.

Run bey ben de uzaktan seviyorum sizi ilk gün nasılsanız şimdi de öylesiniz böyle güzelsiniz hiç değişmeyin. :)

Samimiyeti parmaklarından akan, duygusal, kibar ve her koşulda sağduyulu.

Sevgili Kitapella seninle çok sohbetimiz de olmadı ama varlığından mutluyum, çok değerli bir insansın. Hassas insanlara karşı çekiliyorum ben sen de onlardan birisin. Duyarlılığını seviyorum.

Yazgı...
Uzaktan sevmeyi sevdiğim naif hanım.
Öyle tatlı geliyor ki bana.
Yorumlarını okudukça keyiflenirim. Hep ol sen.
Ama en çokta hep iyi ol!

Alaz hanımcım çok tatlısın sen. Çok teşekkür ederim duygularımız karşılıklı. :sirine:

Ah nasıl görmedim ben bunu
Sevgili Yazgı kalbine hiç kötülük değmesin
Susarak bile anlaşabileceğim biri o
Hemhal olmayı biliyor kalbinin güzelliği yüzüne yansımış
Iyi ki var
Hep ol

Asim hanımcım insan kendine yakın olanı hep buluyor. Kendi gibi olana karşı meylediyor. Hassas kalbini kimse kırmasın. Güzellikler hep seninle olsun.

O bir balbebek...
Hem aşşşırı şanslı hem çok güzel....
Biz de yalan yok...
Çok severim,öperler.

Ah aze aze aze sevdim seni delice. :tatli: Bu samimiyeti yakalamak için biraz zaman kaybettik ama telafi ederiz bence. Uzaktan çok beğeniyordum yakından daha bir beğendim seni tatlı şey. :sirine:

Canım Lefty ne güzeldi değil mi o ilk zamanlar. Ben o günlerin samimiyetini özlüyorum. Bu geçmişe özlem hiç bitmeyecek bende sanırım. Hep var ol burda, yanımda, hayatımda.. Senin dostluğun ve bu şekilde hiç konuşmadan bile her halime bu kadar hakim oluşun beni mutlu ediyor.:tatli:

Teşekkür ederim.

Yüzün hep gülsün, sevgiler...

Çok çıtı pıtı
Kırılgan
Yumuşak başlı
Duygusal
Minnoş bir hanım kızımız <3

yazgıcım sana yazacak sözcükler az gelir ne desem yerını doldurmaz.Ama iyiki varsın Rabbim yüreginden güzellikleri eksik etmesin :)

O Bizim Emektarımız . Forumun Kırmızı Çizgisi Burası İlk Kurulduğu Dönem Yaptıklarını Ve Emeklerını Asla Ve Asla Unutmayacağım/z Yazgı

Unutursak Kanımız Kurusun ..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Böyle ortamlarda kolay kolay bulunmayan birisidir içi dışı bir her ne kadar çok sohbetim olmasada yazılarıyla ve yorumlarıyla buraya bir değil birden çok emek katıyor emeğine yüreğine ve kalemine sağlık Yazgı :)

iyi niyeti kelimelerinden belli.
çok tatlı, çok samimi. kimseye bulaşmayan, gönlünce yazıp çizen.

severim uzaktan tavrını.

O Bizim Emektarımız . Forumun Kırmızı Çizgisi Burası İlk Kurulduğu Dönem Yaptıklarını Ve Emeklerını Asla Ve Asla Unutmayacağım/z Yazgı

Unutursak Kanımız Kurusun ..

Ender bey mutlu oldum bu sözleri duyduğuma ve bir miktar duygulandım doğrusu. Çok teşekkür ederim, var olun.

Böyle ortamlarda kolay kolay bulunmayan birisidir içi dışı bir her ne kadar çok sohbetim olmasada yazılarıyla ve yorumlarıyla buraya bir değil birden çok emek katıyor emeğine yüreğine ve kalemine sağlık Yazgı :)

Smoker bey ne kadar güzel cümleler bunlar. Bunları okuyarak güne başlamak çok güzel oldu benim için. Çok teşekkürler..

iyi niyeti kelimelerinden belli.
çok tatlı, çok samimi. kimseye bulaşmayan, gönlünce yazıp çizen.

severim uzaktan tavrını.

Larien hanımcım sizin yaramaz kız çocuğu hallerinizi çok seviyorum ben de. :) Teşekkür ederim sözlüğüme yazmanız mutlu etti.

Bazen yazılarına denk geliyorum.
Hanımefendi,kendini bilen,naif bir yüreği oldugu düşünüyorm.
Temennim o ki,2020 umutlarının gerçekleşeceği bir yıl olması.

Gördüğüm kadarıyla kırıcı olmayan, naif, fikirlerini kültürüyle harmanlayan bir arkadaş.

Bazen yazılarına denk geliyorum.
Hanımefendi,kendini bilen,naif bir yüreği oldugu düşünüyorm.
Temennim o ki,2020 umutlarının gerçekleşeceği bir yıl olması.

Dilasa hanım güzel dilekleriniz için teşekkürler amin inşallah hepimiz için umutlarımızın karşılık bulduğu bir yıl olur.

Gördüğüm kadarıyla kırıcı olmayan, naif, fikirlerini kültürüyle harmanlayan bir arkadaş.

Teşekkürler Şüheda hanım.

Geri