Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yazarların foruma kayıt olduklarında kullanmış olduğu ilk nick
Bugüne dek 3 kullanıcı ismim oldu. Tee 5-6 yıl öncesine kadar Beşiktaş çArşı'nın belgesel ismi olan Asi Ruh'u kullanmıştım uzunca bir dönem.
Ardından No Pasaran ismini aldım ve son 5-6 yıldır da kullanıyorum. Bu foruma üye olurken de tanıdığım isimlerin olduğunu görüp bir müddet kimseyle diyalog halinde olmak zorunda kalmamak için anlık olarak aklıma gelebelicek ilk tezat isim olarak Hacı'yı almıştım. Sonradan hoşuma gitse de eski ismime dönüş yaptım :d
Hala Hacı olup olmama konusunda kararsızım. :d
Uzun yıllardır 2007den beri KaraBiber bildiler beni:p
Bu foruma ilk üye olurken bende biraz uzaktan izleme adına Ricadonna nickini almıştım ama sonra çanak çömlek patladı tekrar biber oldum değiştirmem, alışamazsınız hem :p
nick değiştirmek de ne? böyle birşey olabilir mi? bugün nikini değişen yarın tövbe est.. yani.. olacak iş değil. kimin kim oluğunu anlayamıyoruz. iki tane aktroll var defalarca nick değiştiriyor ve kalabalık gözükmeye çalışıyorlar.