BirDevrinSonu
Üye
-
-
-
-
-
Forumumuzun yeni rankıdır bende olmamasına kıskanıyormuyum EVET..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Açılan başlığa fikrini yazmak yerine başlığı açana sallamayı şiar edinmiş üyeler bu forum'da admin, ar-ge ve özel üye rank'larıyla dolaşıyor. Yazar ne yapsın?
Denedim, gördüm ve kesin olarak biliyorum.
Zira, benim saçma başlıklarımın bile amacı vardır.
@Swat @Jose Chilavert @HosgeldinHarunAbi
Selâm ederim kendilerine. Biz artık bu kaşarlıkları yemiyoruz.
Ben artık anca şarkı türkü paylaşabilirim bu forum'da. Güvenemiyorum çünkü.
şöyle bir uzun uzun bir post da ben atayım:Açılan başlığa fikrini yazmak yerine başlığı açana sallamayı şiar edinmiş üyeler bu forum'da admin, ar-ge ve özel üye rank'larıyla dolaşıyor. Yazar ne yapsın?
Denedim, gördüm ve kesin olarak biliyorum.
Zira, benim saçma başlıklarımın bile amacı vardır.
@Swat @Jose Chilavert @HosgeldinHarunAbi
Selâm ederim kendilerine. Biz artık bu kaşarlıkları yemiyoruz.
Ben artık anca şarkı türkü paylaşabilirim bu forum'da. Güvenemiyorum çünkü.
10 postundan 9’u sürekli birilerine isimsiz laf sokma ve gönderme yapmakla alakalı.
yine yanlış yorumluyorsun. ben burada birilerini bir rankta tutma, verme ya da geri çekme yetkisine sahip değilim. eski nickimle 10, yeni nickimle 6 yıldır buranın bir üyesiyim. foruma, forum kültürüne aşinayım. o yüzden ben ve benim gibi arkadaşların olduğu bir arge takımı kuruldu; forum için bir şeyler yapmaya çalışılıyor; iyi şeyler… sadece bu, herhangi bir hükmümüz yok başka.Kanaatin buysa hangi rank ile olursa olsun beni burada tutman yanlış zaten.
Yalan söyleme swata gizli ortak olmuşsun duydum ben swat söyledi:dyine yanlış yorumluyorsun. ben burada birilerini bir rankta tutma, verme ya da geri çekme yetkisine sahip değilim. eski nickimle 10, yeni nickimle 6 yıldır buranın bir üyesiyim. foruma, forum kültürüne aşinayım. O yüzden ben ve benim gibi arkadaşların olduğu bir arge takımı kuruldu; forum için iyi şeyler yapmaya çalışılıyor. sadece bu, herhangi bir hükmümüz yok başka.
sus kız, gir içeri.jsjjssYalan söyleme swata gizli ortak olmuşsun duydum ben swat söyledi:d
yine yanlış yorumluyorsun. ben burada birilerini bir rankta tutma, verme ya da geri çekme yetkisine sahip değilim. eski nickimle 10, yeni nickimle 6 yıldır buranın bir üyesiyim. foruma, forum kültürüne aşinayım. o yüzden ben ve benim gibi arkadaşların olduğu bir arge takımı kuruldu; forum için bir şeyler yapmaya çalışılıyor; iyi şeyler… sadece bu, herhangi bir hükmümüz yok başka.
açtığın bir konuda "ilk paragrafta sitem etmişsin ikinci paragrafta sallamışsın" başka bir konuda "boş konu" yazmıştımAçılan başlığa fikrini yazmak yerine başlığı açana sallamayı şiar edinmiş üyeler bu forum'da admin