Yazar Rankı

🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
Açılan başlığa fikrini yazmak yerine başlığı açana sallamayı şiar edinmiş üyeler bu forum'da admin, ar-ge ve özel üye rank'larıyla dolaşıyor. Yazar ne yapsın?

Denedim, gördüm ve kesin olarak biliyorum.
Zira, benim saçma başlıklarımın bile amacı vardır.

@Swat @Jose Chilavert @HosgeldinHarunAbi

Selâm ederim kendilerine. Biz artık bu kaşarlıkları yemiyoruz.

Ben artık anca şarkı türkü paylaşabilirim bu forum'da. Güvenemiyorum çünkü.

Açılan başlığa fikrini yazmak yerine başlığı açana sallamayı şiar edinmiş üyeler bu forum'da admin, ar-ge ve özel üye rank'larıyla dolaşıyor. Yazar ne yapsın?

Valla neye kızdığını anlayamadım Fatih

şöyle bir uzun uzun bir post da ben atayım:

arge takımı ve yönetimdeki arkadaşlar olarak ilk yazarlık rankı önerisinde firesiz herkes senin ismini geçirdi. rahatsızlıklarını anlamakla birlikte fazla alıngan olduğunu düşünüyorum. mevzuları fazla kişiselleştiriyorsun. 10 postundan 9’u sürekli birilerine isimsiz laf sokma ve gönderme yapmakla alakalı. muhtemelen ‘arge’ diye söylediğin kişi benim. ben de ismimi ya da nickimi geçirmeden, sürekli bu şekilde alttan alttan laf sokulmasından rahatsızım artık mihri. arge bölümünde de, forumun ortasında söylediğim gibi, senin burada olmandan hepimiz hoşnutuz. hepimiz senin açtığın konuları seviyoruz, takip ediyoruz. ama yeri geliyor, makaramızı da yapıyoruz; goygoyumuzu da, dalgamızı da geçiyoruz. senin en büyük sorunun, her şeyi kişisel olarak algılamak. bütün bunlar sana yapılmış, sadece senin konularınla dalga geçilmiş, yalnızca senin başlıkların üzerinden bir zorbalık varmış gibi yansıtıyorsun. bu öyle değil.

yine de çok rahatsızlık duyduğun bir şey varsa, rica ediyorum; sorumlusu kimse, muhatabı kimse onunla konuş. mesela benimle. hiçbir şey yapamıyorsan aracı koyup onunla iletişim kurabilir, şikayetini dile getirebilirsin. raporlayabilirsin, illaki uyarı gelir. etiketlediğin kişilerin tam olarak ne yapmasını bekliyorsun, çünkü anlayamıyorum. argeden mi çıkalım, özel üye rankımızı mı aldıralım, yönetimi mi bırakalım? nedir talebin daha açık yazarsan, ona göre bir orta yolu bulalım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kanaatin buysa hangi rank ile olursa olsun beni burada tutman yanlış zaten.
yine yanlış yorumluyorsun. ben burada birilerini bir rankta tutma, verme ya da geri çekme yetkisine sahip değilim. eski nickimle 10, yeni nickimle 6 yıldır buranın bir üyesiyim. foruma, forum kültürüne aşinayım. o yüzden ben ve benim gibi arkadaşların olduğu bir arge takımı kuruldu; forum için bir şeyler yapmaya çalışılıyor; iyi şeyler… sadece bu, herhangi bir hükmümüz yok başka.

yine yanlış yorumluyorsun. ben burada birilerini bir rankta tutma, verme ya da geri çekme yetkisine sahip değilim. eski nickimle 10, yeni nickimle 6 yıldır buranın bir üyesiyim. foruma, forum kültürüne aşinayım. O yüzden ben ve benim gibi arkadaşların olduğu bir arge takımı kuruldu; forum için iyi şeyler yapmaya çalışılıyor. sadece bu, herhangi bir hükmümüz yok başka.
Yalan söyleme swata gizli ortak olmuşsun duydum ben swat söyledi:d

Taam ya ben de gara gara gara bir rank istiyorum. Gece rankı bananesiii.dd

yine yanlış yorumluyorsun. ben burada birilerini bir rankta tutma, verme ya da geri çekme yetkisine sahip değilim. eski nickimle 10, yeni nickimle 6 yıldır buranın bir üyesiyim. foruma, forum kültürüne aşinayım. o yüzden ben ve benim gibi arkadaşların olduğu bir arge takımı kuruldu; forum için bir şeyler yapmaya çalışılıyor; iyi şeyler… sadece bu, herhangi bir hükmümüz yok başka.

Ekipler çalışıyor ona bir şey demiyorum ben.

Ben yazar olarak bir şey yapamam. Bunun kişiselleştirmeyle bir ilgisi yok. 10'da 9'u laf sokmaysa benim olayımın, taban kanaati buysa, bunu sürdürmenin gereği yok.

Sadece şarkı türkü paylaşabilirim. Benim beylere demek istediğim o.

Açılan başlığa fikrini yazmak yerine başlığı açana sallamayı şiar edinmiş üyeler bu forum'da admin
açtığın bir konuda "ilk paragrafta sitem etmişsin ikinci paragrafta sallamışsın" başka bir konuda "boş konu" yazmıştım
bazı yazıların hoşuma gidiyor okumayı seviyorum bazıları boş geliyor
benden rahatsız oluyorsan açtığın konulara mesaj atmam

Bazen… bazı zamanlar oluyor…
Susmak, hatta çok susmak gerekiyor
sanırım o anlardan biri şu an

Foruma ilk geldiğimde 'yazar' rankı verilmişti ve sonradan da editör sorumlusu olmuştum. İçerik üretmek biraz berrak zihin istiyor, hayat telaşında zor olsa da rank olması doğallığınıza etki etmemelidir.

Geri