- Çözümleri
- 1
- Web sitesi
- www.aryajans.com
kendimi kollarimi bacaklarimi kasirken yaziyorum abi.. az söyledim sen cok anlaSonuç?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kendimi kollarimi bacaklarimi kasirken yaziyorum abi.. az söyledim sen cok anlaSonuç?
İmkansız.kendimi kollarimi bacaklarimi kasirken yaziyorum abi.. az söyledim sen cok anla![]()
İmkansız.
İmkansız. Tarif ettiğim gibi yaptığıma eminmisin?mersinin sinekleri abi baska yere benzemez.. oyun oynuyorlar..
evet abi valla öyle yaptim, sirkenin tarihi yakindi ondan olabilir mi deneyeyim tekrarİmkansız. Tarif ettiğim gibi yaptığıma eminmisin?
Dene, yine etkisiz olursa TÜBİTAK bilim kuruluna ihbarda bulun🤣🤣 yeni bir canlı türü bulmuş olabilirsin.evet abi valla öyle yaptim, sirkenin tarihi yakindi ondan olabilir mi deneyeyim tekrar
Şarapowanın haberi varmı?🤣
Sinekler aromatik kokuları sevmez nane kekik Karanfil sirke ve benzeri. Internetten bir araştırma yapın yahu rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Yoksa Hayalet Casper gibi Üzerinizde tül perde ile dolaşabilirsiniz hahaha.Sineklik takıyoruz yine bir yerden giriyor eve eşeoğlu eşekler. Raidle ikili kombo vuruşu yapıp etkisiz hale getiriyoruz bu seferde vicdanımız sızlıyor. Artık saldım abi ben, buyursunlar gelsinler doya doya ısırsınlar. Helalı hoş olsun kanım.
Sinekler aromatik kokuları sevmez nane kekik Karanfil sirke ve benzeri. Internetten bir araştırma yapın yahu rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Yoksa Hayalet Casper gibi Üzerinizde tül perde ile dolaşabilirsiniz hahaha.
Est abi ben sadece fesleğen olayını biliyorum ama hiç denemedim. Diğer dediğin şeyleri ne gördüm ne duydum ne de biliyem. İşe yarıyorsa faydalanmak isterim bende.
En başta yazdığım tarifte bahsettiğim bir bardak su ile 6-7 tane karanfili kaynatarak sprey kutusunda uygulayabilirsin faydası var çok faydası var.Est abi ben sadece fesleğen olayını biliyorum ama hiç denemedim. Diğer dediğin şeyleri ne gördüm ne duydum ne de biliyem. İşe yarıyorsa faydalanmak isterim bende.
Ben geçen sene bir oto galeride güvenlik görevlisi iken ovanın Yüzünde çok fazla sinek vardı her yer Çimen ve dükkanlar olduğu için onu kullanarak bütün yaz boyunca çok rahattımEn başta yazdığım tarifte bahsettiğim bir bardak su ile 6-7 tane karanfili kaynatarak sprey kutusunda uygulayabilirsin faydası var çok faydası var.