Yaz ve sinekler.

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Yine maalesef sinek sezonu açıldı. Bu sene farklı bir metot deneyeceğim, geçen sene galeride güvenlik görevlisi iken sirkeli su deniyordum çok yoğun kokulu değildi ama iyi etkisi vardı. Bu sene bir şey daha yapacağım aynı karışıma biraz da çamaşır yumuşatıcı ilave edeceğim.

Evde ve etrafında Karıncalar için beyaz sirke su ve çamaşır yumuşatıcıyı kullanarak etkin bir çözüm almıştık. Sanırım bu sinekler bunların kokusunu sevmiyor ve gelmiyor.

Henüz ısırılmadım ve buna çok da şaşırdım ya pusuda bekleyip ölümcül darbe için sabrediyorlar ya da hakikaten bu yaz tadım yok..

sirkeli suyu kendimize mi sıkıcaz....
abi turşu oluruz yaz günü ;s

sirkeli suyu kendimize mi sıkıcaz....
abi turşu oluruz yaz günü ;s
Önce bir cezvede 5-6adt kranfil kaynatıyorsun bir su bardağı su ile kaynatıp soğuttuktan sonra Az miktarda (bir fincan) beyaz sirkeyi yarım çay bardağı kokulu çamaşır yumşatıcıyla karışırıp birbirine güzelce karıştır. Sonra fıs-fıs içine katıp sinkov gibi kullan.

Önce bir cezvede 5-6adt kranfil kaynatıyorsun bir su bardağı su ile kaynatıp soğuttuktan sonra Az miktarda (bir fincan) beyaz sirkeyi yarım çay bardağı kokulu çamaşır yumşatıcıyla karışırıp birbirine güzelce karıştır. Sonra fıs-fıs içine katıp sinkov gibi kullan.
tamam abi ss aldım....
ilaçlardan fayda yok
bu yöntemi deniyelim bide lakin daha sinek ısırmadı xd

Açık alanda vakit geçirilecekse lavanta kolonyası da koruyucu etki yaratıyor.

Odaya belli aralıklarla ilaç sıkıyorum sabah çıkarken. Akşama bir şey kalmıyor. Gece zaten cam kapalı.

Sinekte rızkının peşinde, bırakın ısırsın… Çoluğu çocuğu aç mı kalsın? Yazık değil mi?

ah canımm neler düşünüyor.... yardım etmek istiyosan bi arkadaşım var onun numarasını verim sjxnns
Teşekkürler, köprüye ihtiyacım yok. Olursa da kendi dolandırıcım var zaten, ondan destek alırım…

Geri