karamuratbenim
Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
pluviofil'im ben yaz mevsimini oldum olası sevmemişimdir. sicak , ter , terden adamlar yuzunden toplu tasima kullanamamak , sinek viziltisi , deniz yanigi..
gerci denizide sevmem , kumsalıda
kisin hasta olmam bu yuzden de sikayet etmiyorum cunku kisin bile tshirt ile gezebilirim.
norvec cocuklugumdan beri hayalimdir bu yuzden , evden cikmamak yagmur ya da kar'ı izlemek bulutlu ve kapali melankolik havayi sevmek gibi durumlarim var.
bunun nedeni biraz komik gelebilir fakat kotu olan ve aklima kazinmis tum olaylar gunesli yaz gunlerinde meydana gelmistir ki ne tesaduf bilmem. ama kisin oyle degil. daha az insanla gorusmek evden cikmamak dahasi cocuklugumdan beri okula gitmeme haberleri almak beni hep sevindirmistir.
kar yagisindan dolayi yollarin kapanmasi ve ise gitmemek. kar yagisi uyarisi yuzunden okuldan ya da is yerinden erken cikmak vb
ayrica etrafimda bulunan insanlari ya da aile efradini bile hep yaz aylarinda gavur *** gibi yanan gunlerde kaybettigimi hatirliyorum. evet cok foktan ve sığ bir dusunce adeta bir kin gutme makinasiyim. umarim oldugumde cehenneme gidersem pagan inancinda bulunan buz tutmus cehenneme giderim o derece severim kışı daha dogrusu gunduzleri bile sevmem varin siz hesap edin ne denli bir ruh hastasi oldugumu...
o yuzden buraya gecenin anlamına binayen sevdigim melankolik bir parcayi birakiyim. hos geldin kis , allahina gurban...