Yaz aylarını sevmemek

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Sürekli denize girmeyeceksen sevilmezzzzzz

Ağustos da biterse kurtulacağız esaretten ve yine sokaklarda, açık hava mekanlarda özgürce zaman geçirebileceğiz.

Hazirandan ekim ayına geçiş imkanımız yok mu
ya da ilkbahar sonbahar kış olarak 3 mevsim yaşayabilsek

Daha önce bu konuya ne yazdım bilemiyorum yaz gibisi yok da demiş olabilirim ama yok arkadaş yaz rezilliktir, gece uyuyamazsın, gündüz dışarı çıkamazsın, sinir, stres, gerginlik hepsi bir arada. Yaz ayları ki özellikle temmuz sinir harbidir gündüz güneşi, gece tropikal nemi bitmez, klimalar yetmez, yağmur yağsa ki o da yok artık yağmur gibi yağmaz, dereleri taşırır, yazık günah evleri, arabaları, insanları alır götürür... Yok yok daha yazarken strese girdim off daha Ağustos' un başı kasım gelsin bir an önce Ekim de yetmez kasım gelmeli off forever november...

Küresel ısınmanın etkisi olarak iklim dengeleri bozuldu. Bu yaz sıcaklıklar geç başladı ancak bu kez de normal değerlerin üstüne çıkıp hayatı daha çok felç etti,

@Lefty

Ben bunun çözümünü buldum. Hasta olmak. İnflamasyona sebebiyet veren herhangi bir mikrobik ve/veya bakteriyel etki, virüs kapma iş görüyor. Ateşin yükselince, buna mukabil hava sıcaklığı da olağan gelmeye başlıyor. Bizzat denedim, ampirik sonuç.

İnanabiliyor musun, bilim insanları milyon dolarlık bütçelerle çalışıyorlarken, ben düşük bütçelerle neler neler buluyor, keşfediyorum. Hâlâ bi' nobel'im yok.

Gündüz sıcak da gece çok güzel esiyor şükür.

Geceler düzeldi ancak gündüz yine bunaltıcı sıcaklar devam ediyor.

Antalya gibi bir yerde doğup, büyüyüp yaşadıktan sonra sevebildiğim tek mevsim ilkbahar-yaz arası ve sonbahar-kış arası
gerçekten toplamda bu süre 1 ay ama Antalya'nın da en güzel mevsim geçişi zamanıdır.
Yazın öyle çekilmez bir hal alıyor ki...
işe gitmek zülum
sabah kalkmak zulüm
sıcaktan her yeriniz ödemli kalkıyorsunuz
ağır uyku hali
insanın sağlam psikolojiye ihtiyacı var burada yazı geçirmek için

Arkadaşlar bölgeye göre farklılık gösteriyor mevsimler de Van mesela kışın eksi 35 leri görüyor ee ben neden seveyim kışı ?
yazı en fazla 35 /38 derece olur nem de yok ohh mis gibi memleket
Daha şimdiden it gibi titretmeye başladık:( çok soğuk iki gündür.

kış gelmeden sonbaharı doyasıya yaşasak, araya kaynıyor hep

bitiyor bitiyor
hadi gözünüz aydın

Şu an ev öyle soğuk ki… yaz sıcağı olsa da bunalsak…. Diyorum…
-hep bahar olsa keşke-

Geri