Yaz aylarını sevmemek

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Geceler serinledi ancak gündüz yine çok sıcak maalesef...

Cirkindir bikini giyemiyordur vucudu guzel deildir bir cok neden olabilir yaz mevsimini sevmemesi icin

Güney illerinde gündüz hava çok sıcak ancak geceleri de soğuk ilerliyor.
Kasım ayının ortasına yaklaşırken yazlık kıyafetlere devam ve denize de girilebiliyor.
Yaz mevsimi kolay kolay bitecek gibi değil ayrıca mart sonu da sıcaklıklar aniden artacaktır.

Son yorumumda mart sonu yazmışım ancak ne yazık ki mart ayının başında sıcaklıklar artmaya başladı ve yaz kabusu yeniden başlıyor.

Az önce şöyle birçok resim gördüm;

IMG_7195.jpegIMG_7196.jpeg

yazı sevesim geldi. Ama sıcak beni hastanelik ediyor. .((( Şeker gibi eriyorum Türkiye’de ıığğhkk

Artık seviyorum. Kar yağmayan kışı ne edeyim.

yaz ayları sevilmez mi ya ne güzel çırıl çıplak dolaşıyoruz evin içinde. terleyince de gir hemen buz gibi suyun altına serinle, hatta küveti doldur içinde keyif yap. ha siz fakirlerin küveti yoksa onu bilemem. daracık kabinin içinde duş almak nedir.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Yaz candır ya aşktır erik yersin dondurma yersin çilek akşam ılık rüzgar mis

kış ayından nefret ederim, ama bu yaz da beni kavurdu… yaz gelsin, balkonumda emekli dayılar gibi çocuklara “topunuzu keserim he” şakası yapmak istiyorum…

yaz ayları özümü bulurum yaklaştıkça heycan olur
özellikle tatil yerlerine yolculuk harika

Yaz ayları mükemmelll :d özellikle de deniz kenarında yazlığın varsa…

Bikini yakismiodur yoksa niye sevilmesin yaz
Neyse mayo ya devam

Yaz aylarının güzelliği hangi yerde yaşadığına göre değişiyor çünkü yapış yapış nem sıcağında ne gündüz ne de akşamların bir tadı kalıyor ayrıca denize girmek için de sabah erken ya da akşam üzeri saatleri seçmek zorundasın yoksa hem yanıyorsun hem de dayanılmaz bir baş ağrısı ile tüm günün mahvoluyor.

Sıcak hassasiyeti olanlar için yaz ayları korkunç maalesef.:(

Klimalı ortamda tüm yazı geçirmek zorundasın yoksa sıcaktan adeta eriyorsun.

Yaz aylarında gece sporu, gece yürüyüşü, GECE DENİZİ, gece dondurması, gece oturmaları, gece yemekleri, gece sabahlamaları, geceli lambaları, gecelik, geceyiz, gececisiniz, geceler haram oldu bak bu aralar.

Çok sıcağı bende sevmiyorum ama efil efil çiçekli çiçekli elbiseler aldım yazı bekliyorumm şu an ben o yüzden bi an önce gelsin.

Bazı illerde nem oranı yüksek sıcaklara bir ay kaldı ne yazık ki.:(

Börü balası ne çok gece demiş, maşallah maşallah...

Yaz mevsimini hiç sevmem, bol yağışlı sağanak severizzzz..

Yaz aylarını sevenleri Adana'ya davet ediyorum. Daha bugünlerden 30'ları görüyoruz, burada tişört şort, beybidol ve jartiyer giyerek sokağa çıkmağğa başladık. Zaten herkes içiyor ediyor, kız Pompeii gibi olucu yakında puh Allah sizi ıslah etsin.

Yaz, sevilmez. 86 derece çünkü.

Adana sıcağı zaten cehennem azabı gibi bir şey...

Nem yüksek olunca sıcaklıklar da dayanılmaz boyutlara ulaşıyor. Açık alanda tek bir saniye bile geçiremiyorsun, kapalı ortam ve klima olmadan yaşanmıyor.

yaz ayi sevilmezmi
yaz gelsede kat kat para harcayalim tatil yapalim diye millet dört gözle bekliyor

Geri