Yaz aylarını sevmemek

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Olm 30 yaşımdayım ben böyle sıcak nem yaşamadım. Allah affetsin sevilecek bir mevsim mi? Bugün nefes alamadım sıcaktan aw.

Klima olmasa hayat tamamen duracak ve kimse de bir adım dahi atmak istemeyecekti. Açık alanda bulunmak neredeyse imkansız boyutlara ulaşmış durumda.

Yaz aylarının sevilecek bir tarafı olmadığı hususunda, yaşanan sıcaklar sayesinde artık herkes aynı fikirdedir diye tahmin ediyorum.

Ben ezelden beridir yaz aylarını hiç sevmem. Sıcak hava insanı değilim ben. Bildiğin dümdüz ayıyım bir arkadaşın dediği gibi. Benim sevdiğim havalar soğuk havalar. Hatta çok soğuk havalar. (Yurt dışında -32 leri gördü bu bünye)

Bir de sıcak olacaksa bile nemsiz, kuru sıcak olmalı. Sıcak hava bir şey değil de, nem eklenince adamı öldürüyor. Dünyadaki çok sayıda şerefsiz onun bunun çocuğu, orman yaktığı için nemi böyle ağır hissediyoruz. Yoksa ormanlar nemi emer.

Çok nankör insanlarız, kışın sıcağı ararız yazın serin;d
Yaz aylarini seviyorum ama işte sicaklarrrr

Bazı sıcak ülkelerde sıcaklığa göre yaşıyorlar sabah 5 te herkes iş başında olur öğlen 12 de her yer kapalı olur akşam 6 da açılır
Bu sıcaklar devam ederse bizde de buna benzer şeyler yaşanabilir tabi bizim avantajımız denizlerimizin olması. Yine de şanslıyız.

İnsanoğlu ne nankör bir mahlukat bende dahil yaz gelir kış gelsin, kış gelir yaz gelsin der. Şaka maka Marmaris yanıyor

Klima olmayan hiçbir ortamda bulunma şansınız kalmıyor ve hal böyle olunca da sevmek mümkün değil.

Denize girmek için bile belli saatleri seçmek zorunda kalıyorsunuz.

Her sene artan sıcaklar nedeni ile yaz ayları daha çekilmez hale gelecektir. Kış aylarında da aşırı sıcak ortamda bulunamıyorum çünkü doğrudan baş ağrısı yapıyor.

Yaz bitse de kurtulsak sıcak havalardan.:(

Bu yaz çok tuhaftı ve geçen seneyi arattı.

• Beğen
Tepkiler: ne
Sevmek başka ama çok kişi kalp krizi geçirdi çünkü küresel ısınma kendini gösterdi seneye daha da ısınır gibi hissediyorum

Sevmek başka ama çok kişi kalp krizi geçirdi çünkü küresel ısınma kendini gösterdi seneye daha da ısınır gibi hissediyorum
Maalesef öyle olacak ve bir süre sonra öğle saatlerinde kimse dışarı çıkamayacak çünkü vücut kendi ısısını düşüremediği için ani ölümler yaşanabiliyor.

• Alkış
Tepkiler: ne
Yeşil alanları, akar suları,...... talan edersek, beton yığınlarıyla övünürsek, ...... tabiiki yaz çekilmez. Ama profit yerine doğa ile yan yana yaşamayı tercih etsrk yaz en güzel olanıdır.

Geri