Yaz aylarını sevmemek

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Yaz aylarının yarattığı bunaltıcı atmosfer ve nem oranı nedeni ile tatil yapmanın bile cazibesi kalmayabiliyor.
Her gün denize gitmek de çözüm değil çünkü aşağı yukarı dört ay boyunca, klimasız ortamda yaşamak neredeyse imkansızlaşıyor.

Küresel ısınmanın yarattığı olumsuzluklar sebebi ile sıcaklık her geçen yıl artıyor ve belki de yakın zamanda, öğle saatlerinde sokakta kimseyi göremeyeceğiz.

Yaz ayı sevilmez mi ya
Evlere hapsolmuyorsun en basiti
Kışın soğukta belli bir süre dışarda geçirebilirken yazın bi gölge bulsan yetiyor
Ayrıca doğa yeşil mis hayat dolu
Kışın her yer karanlık kuru sıkıcı
Yazları sevin

yaz ayını sevenler de hesap verecek, az kaldı. vıcık vıcık sıcağı ve nemi sevmenin hiçbir açıklaması olamaz… hava dediğin 17 derece olmalı, ne aşağı ne yukarı. sadece tatil yaparken biraz yükselebilir ona izin veririm.

Aşırı sıcak nem ve terle gelen o iğrenç kokuyu kimse sevmez sanırım skhfks
Onun dışında bir gölge altında oturup keyif yapmayı serinlemeyi seviyorum, yazın bir artısı bu olmakla beraber bir artısı da elbise giymek skfjks

Aşırı sıcak nem ve terle gelen o iğrenç kokuyu kimse sevmez sanırım skhfks
Onun dışında bir gölge altında oturup keyif yapmayı serinlemeyi seviyorum, yazın bir artısı bu olmakla beraber bir artısı da elbise giymek skfjks
Ah nasıl unuturum nasıl
Ve rengarenk çiçekler ile kuş sesleri

nem bunaltıyor zaten şu 3 ay o kadar hızlı geçiyor ki hiçbir şey anlamıyorsun
dopdolu uzun bir kış hepsine bedel oluyor
en güzeli ilkbahar

Aslında her mevsimin kendine has ayrı güzelliği var. Yaz aylarını seviyorum odamın balkonunu açıp rengarenk çiçeklerimle aşk yaşıyorum. Sonbahar ve ilkbahar da bir o kadar güzel. Fakat kış asla benlik değil soğuk ve vücudu bir türlü ısıtamama sorunu, ısınmayı sağlama odaklı kat kat giyim, karın yağmasıyla felç olan trafik, tüm sosyal aktivitelerin kapalı alanlarda gerçekleşmesi ve kış sporları.. Hiç biri de sevilecek gibi değil.

@yeLda cığım sanırım yaşanılan ilin durumuna göre bu bakış açısı değişiyor.:)

Güney'de olup da 40 derece ve üzeri sıcakları sevmek maalesef çok zor arkadaşlar. Kıbrıs'ta ise hiç mümkün değil, öğle saatinde dışarı adım atamazsınız.

4 ay da tatil yapsam 10 gun de tatil yapsam, denizin icinde oldugum an disinda su yazi hic sevmiyorum ya. En guzeli ilkbahar ve sonbahar. Aksamlari hirka almalik gunleri severim sadece.

@yeLda cığım sanırım yaşanılan ilin durumuna göre bu bakış açısı değişiyor.:)

Güney'de olup da 40 derece ve üzeri sıcakları sevmek maalesef çok zor arkadaşlar. Kıbrıs'ta ise hiç mümkün değil, öğle saatinde dışarı adım atamazsınız.

Tabii ben Marmara Bölgesi nezdinde durum değerlendirmesi yaptım. Trafik de İstanbul odaklı.. :(
Benim kışın yaşadığım dram senin için de yaz şartlarında gerçekleşiyor zannediyorum ki Leftyciğim..

4 ay da tatil yapsam 10 gun de tatil yapsam, denizin icinde oldugum an disinda su yazi hic sevmiyorum ya. En guzeli ilkbahar ve sonbahar. Aksamlari hirka almalik gunleri severim sadece.
Aynı düşüncedeyim çünkü nem insanı bitiriyor.

Tabii ben Marmara Bölgesi nezdinde durum değerlendirmesi yaptım. Trafik de İstanbul odaklı.. :(
Benim kışın yaşadığım ağır dram senin için de yaz şartlarında gerçekleşiyor zannediyorum ki Leftyciğim..
Kışın da bazen kayıkla seyahat edecek hale gelebiliyoruz @yeLda cığım fakat kar yağmadığı için şanslıyız galiba.

s-479772e998dafc195a8d47788243c161cefb3555.jpg

Geri