Kızlar soruyor sitesinde elimden geldiğince herkese gücüm yettiğince yardım etmeye calısırım. Bir kıza yardım ettim ve sonra kız beni kendisine yakın gormeye başladı. Ben tabi istemiyorum zaten oraya üye olma amacım arkadaslık kardeslik aramaktı vs .. Sonra baktım hala yakınlasıyor ciddiye biniyor iş .. İcimden bu kız gerçekten hoslanıyor diye geçirdim.Neyse herşey güzel giderken iyi geceler olayına falan girdik. Ben daldım dalacagım uykuya telefon caldı dedim bismillah kım bu ? Baktım benimki arıyor. Dedim kotu birşey oldu açtım teli .. Seni aileme söyledim dedi. Resmini falan at dedi annem gorsün dedi neyse attım ettim. Beğenmisler beni ! Tabi arada bir engel vardı en basından beride o pislikten cekiniyordum. Tahminim ailesi üvey ailesi cunku bana başlarda birşeyler anlattı ve bu yüzden beni üvey ailesi olayına teşfik etti neredeyse. Zaten üvey ailesi oldugu cok belli yoksa üvey abisi affedersin en mutlu anında kahveleri içiyorlar gecenin 4 5 i ! Sonrasını siz hesap edin.Sabahın ertesi günü de beni terkediyor. Bu yüzden oldum olası yayların güzelliğine asla kanmam. Bilmeden kaydıysamda direk vazgeçirim. Zaten sevgi çemberinde bir türlü mutlu olamadım.